Пролетен хороскоп за 2018. Какво вещаят звездите

Само малко остана преди официалното пристигане на пролетта, затова вероятно сте любопитни, какво ще ви донесе този хубав сезон.

[ad id=“225664″]

Нещата няма да се променят значително за  ОВНИТЕ през следващите пролетни месеци. За тях 2018 г. е година на битки, но победите ще дойдат едва в последните два-три месеца на 2018. Затова и тази пролет, Овните ще трябва да се въоръжат с търпение.

За  ТЕЛЦИТЕ пролетта ще бъде под знака на промените – Уран, планетата на големи промени, от май ще им донесе нови ритми и нови правила в професионалния живот. Повечето Телци ще бъдат много доволни от тези свежи промени, така че ще се насладят истински на пролетното слънце.

След първата седмица на март 2018 г., БЛИЗНАЦИТЕ най-накрая ще могат да намерят правилния път за пътя към успеха, след продължителни лутания в „безизходица“. За тях пролетта ще означава подновяване на енергията и възстановяване на оптимизма и самочувствието.

За РАЦИТЕ март се подобрява по всички полета, но цялата пролет не е в знак за изпълнение на очакваното. Пролетта в работен план няма да е просто слънчева, а чак прекрасна – ще трябва да сложите край на „преговорите“.

[ad id=“236993″]

За  пролетта на ЛЪВОВЕТЕ  ще бъде период, в който приятелството може по случайност да стане нещо повече от това. Пролетното небе, като цяло, носи приятни вечери на родените в този знак, който ще „стреля“ със самочувствие.

Всички пролетни звезди ще бъдат все още активни и благоприятни за самотните в знака на ДЕВА : Нова връзка е на лице и по-интересни познати. през пролетта Девите определено ще бъдат засегнати от стрелите на Амур.

За  ВЕЗНИТЕ ,  от самото начало ще се открият нови възможности за работа. Може би те ще „залагат“ на емоционален план, но на работното място – със сигурност ще им се усмихне щастието, затова е добре да се използват по-топлите дни, за да се възползват от работните задачи.

Докато  СКОРПИОНИТЕ  могат да бъдат блокирани от някого в работата, но те ще се почувстват силни. Пролетните дни обаче ще открият срещи на самотните Скорпиони и възможности за нови взаимоотношения.

Когато  пристигне пролетта, СТРЕЛЦИТЕ ще се превърнат в истински бунтовници, изискващи справедливост и промяна във всяка област. През март внимавайте да не казвате неща, които не мислите, така че да съжалявате по-късно.

Красивите звезди най-накрая ще започнат да чакат на опашка за  КОЗИРОГ , които до пролетта трябва да изяснят своите търговски умения и самоувереност. Вероятно тази пролет ще осъзнаят, че не винаги трябва да са прави, а тази „магическа присъда“ ще отвори вратите на работното място и емоционалното поле.

Много хора, родени под знака на  ВОДОЛЕЯ тази пролет, ще трябва да направят важен избор. Каквото и да е
той, ще бъде добре, защото трябва да се преместят от „мъртвата точка“.

[ad id=“263680″]

Добрите новини и положителни сделки идват, за РИБИ  в бизнес сектора. Затова нека да отложат любимите приключения за по-топлите дни и се съсредоточат само върху работата.

Източник: zajenata.bg


image0 (9K)