Пролетен хороскоп: Емоции и романтика за Скорпиона, Лъвът решава имотни въпроси

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази пролет ще възникнат неочаквани причини за пътувания, които ще реализирате с пречки или затруднения. Възможно е да преживеете други непредвидени ситуации, които ще имат отношение към хора, които живеят на село, в друг град или държава.

Тези неочаквани ситуации няма да променят или провалят основните ви планове и очаквания за този сезон.
През пролетта ще възникнат повече разходи. Моят съвет е добре да планирате бюджета си. Планирайте разходите само на база сигурните си приходи.

През тези три месеца ще бъде важно да бъдете внимателни във финансовите си дела. Преди всичко се стремете да не допускате излишни разхищения.

През този сезон познанствата ви с някои нови хора ще са причина за разочарования. Вероятно те ще се окажат хора, чиито маниери или интелект не ви допадат и са свързани с големи различия в мисленето ви и в начина ви на живот.

През пролетта избягвайте контакти с хора, които обичат да ангажират вниманието ви единствено с техните проблеми и преживявания.

Тази пролет бъдете търпеливи и дипломатични при разрешаването на сложни ситуации в любовния си и интимен живот.

Мнозина ще вложат енергия да стабилизират и съхранят настоящата си връзка или да притиснат партньора си за вземане на решение свързано със сериозно обвързване. Истината е, че нищо не става насила или само с желание от едната страна.
През пролетта ще се ангажирате с неща свързани с жилище или имот, които в момента вие или ваши родители притежавате.

През тези три месеца ще присъствате на събиране свързано с роднина или приятели.

Жените Овен ще имат благоприятно време да обновят личния си гардероб.

Мъжете ще се стремят да реализират поне едно свое желание, но няма да е лесно.

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, през тази пролет ще насочете енергията и усилията си в развитие на вашите професионални способности и знания. Това е подходящо време за постигане на прогрес в кариерата и затвърждаване на вече постигнати позиции.

Възможно е през този сезон да вземете решение за начало на собствен бизнес или да развиете нови идеи свързани с вече създаден такъв. През пролетта бъдете отворени за различни нови предложения и възможности, които ще съдбата ще ви даде по един или друг начин.

През тази пролет вие ще можете да постигнете много. Бъдете активни и амбициозни за да не пропуснете своите шансове.

През март, април и май е много вероятна появата на нови хора в професионалния ви или бизнес кръг.

През тази пролет ще направите генерално почистване на дома си и ще се освободите от ненужни вещи.

Невъзможността ви да поддържате едно имущество, може да ви накара да вземете важно решение свързано с неговото бъдеще.

Едно такова решение ще ви освободи от излишен товар и грижи, а в някои случаи може да се окаже добро и за семейния ви бюджет.

През пролетта ще имате благоприятно време за юридически или съдебни действия свързани със семеен имот. Възможно е да обсъждате разпределение на отговорностите, които вие или останалите членове на семейството ви имате към общото ви имущество.

През тези три месеца ще се зарадвате на успеха на ваш родственик или на член от семейството ви свързан с образование или публична (обществена) изява.

Жените Телец ще имат благоприятен сезон за пътуване по семейни или романтични причини. Избягвайте обаче всякакви прояви на налагане на волята си, на ревност или контрол върху действията на останалите хора от семейството ви.

При мъжете може да възникне конфликт с брачен или интимен партньор, но те определено ще търсят компромис и избягване задълбочаването на спорната ситуация.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази пролет в много отношения ще разчитате на помощта или контактите на ваши роднини или приятели. Подобна подкрепа от тяхна страна ще се окаже важен фактор за постигане конкретни успехи във вашите дела.

Възможно е с помощта на други хора на започнете нова работа или бизнес, както и да реализирате друга важна промяна в дома си.

През този сезон често ще възникват противопоставяния с хора от дома ви или от кръга ви роднини и приятели. Тези ситуации много ще се влияят от различни коментари, „съвети“ или интриги, от страна на други хора.

През този сезон ще преживеете приятни емоции свързани с получаването на пари. За мнозина от вас ще възникнат възможности за по-добри доходи или ще получите по-висока заплата.

Подобни благоприятни финансови влияния ще усетят и тези от вас, които имат собствен или семеен бизнес.

През тези три пролетни месеца ще възникнат проблеми със здравето на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.

През тази пролет ще планирате и реализирате важна покупка или промяна в дома си. Хубавото е, че всички хора в дома ви знаят, че тази вещ ви е много необходима и нейната покупка е повече от наложителна.

Някои от вас могат да се зарадват на подарък, който ще получат от приятели или роднини.

За съжаление, през този сезон ще ви натъжи неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Едно обществено или политическо събитие в страната, където живеете, също може да повлияе по някакъв начин на живота или на плановете ви.

Пролетта ще бъде важен сезон за Близнаците, които ще имат възможност да реализират почти всички свои планове и очаквания.

Рак 

Ако сте родени под знака на Рак, през пролетта ви предстои да преживеете най-различни събития, които ще имат едно продължително развитие в живота ви.

Целта на всяко едно от тях е да ви даде база да постигнете важен успех. Възможно е тези събития да бъдат под формата на различни предложения или нови възможности, които ще получите в личния си или професионален живот.

Пролетта ще бъде благоприятен сезон за ангажирането ви с различни юридически или съдебни дела, които са важни лично за вас или за семейството ви.

През този сезон ще получите документи или договор, които ще определят посоката на развитие на вашите планове не само за пролетта, но и за цялата година.

Някои от тези важни моменти (събития) могат да са причина за притеснения, безпокойство или страх от ваша страна.

През този сезон ще преживеете неприятности с жена, която ще се опита да ви манипулира с невярна или непроверена информация за да може да постигне свои лични цели.

През пролетта ще имате благоприятно време за разрешаване на проблем или за приключване на ангажимент, свързан с лично или семейно имущество.

Това ще бъде благоприятен сезон за ремонт и подобрения в дома ви, ако планирате такива за 2020 година.

През тази пролет ви предстои неочаквано гостуване или среща с жена от миналото ви или жена, която живее на далечно разстояние. Определено това ще бъде събитие, което ще ви донесе приятни емоции и преживявания.

През тези три месеца може да очаквате промяна в работата си, въвеждането на нова дейност или на нов човек в екипа ви.

Жените Рак ще имат по-големи надежди за благоприятни събития и възможности в работата или бизнеса.

Мъжете от този зодиакален знак ще вложат много ентусиазъм в една благоприятна промяна в личния си живот.

Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази пролет ще имате важни задачи или ангажименти свързвани с ваш имот или имущество на ваши родственици.

Това ще бъде благоприятен сезон за разрешаване на жилищен или имотен въпрос.

През този сезон ще ще преживеете емоционално един неприятен конфликт, който ще бъде провокиран от нетърпението на някой около вас, липсата на добри маниери или на достатъчно опит да реакира рационално в определени житейски ситуации.

Като цяло през пролетта няма знак за раздели поради конфликти или други неприятни събития, но като всеки един сезон и този ще ви поднесе своите житейски уроци.

Някои от радостните събития през пролетта ще имат връзка с раждането на дете или със събиране по приятен повод.

През този сезон може да обсъждате в дома си или с приятели едно бъдещо майчинство или различни възможности за развитие на умения и знания на вашето дете (ако имате такова).

Пролетта ще бъде неблагоприятно време за юридически или съдебни действия. Въпреки добрата ви подготовка е възможно да настъпи неочакван обрат.

През тези три месеца (март април и май) избягвайте противоречия в брачната си или романтична връзка.

Ако имате някакви подозрения или съмнения, най-доброто, което може да направите е да разговаряте открито с партньора си.

Това не означава, че трябва да бъдете наивни и да приемате на доверие, всичко което ви се казва, но в същото време бъдете внимателни с опитите на други хора да манипулират вашите отношения.

През тази пролет ще получите предложение или покана от неочаквано място. Няма знак за бързо решение или отговор от ваша страна, тъй като ще искате да проследите внимателно развитието на някои събития, които имат отношение към тази ситуация.

Дева 

Ако сте родени под знака на Дева, през тази пролет влиянието на жена във вашите действия или решения ще определи посоката на тяхното развитие. Нейната намеса определено ще бъде добронамерена, независимо дали живее близо до вас или някъде надалеч.

През този сезон мнозина от вас ще планират и реализират важно или емоционално пътуване.

Като цяло за вас пролетта ще бъде изпълнена с различни изненадващи събития, които може да ви зарадват, но също така могат да бъдат причина за притеснения и страх, ако са свързани с промяна, за която не сте готови.

Неблагоприятните тенденции на този сезон могат да провокират раздяла в кръга ви от роднини поради различни житейски причини. Подобно събитие може да бъде преживяно в семейството на ваши приятели или съседи.

Пролетта ще зарадва мнозина от вас с новина свързана с годеж или сватба. Рожден ден или юбилей на приятели или роднини може да ви събере с приятни и забавни хора.

През тези три месеца (март, април и май) ще имате неочаквани разходи, което ще изиска от вас едно по-добро планиране на бюджета ви. Не са изключени неочаквани събития свързани с пари, които ще са причина за временни безпокойства.

През пролетта ще ви бъде трудно да правите общи планове за бъдещето си с роднини, тъй като ще има различия в мнения, желания или цели.

Жените Дева ще запомнят пролетта с важно събитие в семейството си.

Мъжете ще имат големи очаквания и надежди за резултатите от един разговор, свързан с тяхната кариера или бизнес.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази пролет ще усетите влиянието на някои благоприятни тенденции, които могат да ви донесат пари или друг вид облага чрез ваши родственици, делови партньори и др.

През този сезон ще се зарадвате на важен успех на жена от семейството ви или от кръга ви приятели.

Събитията в нейния живот ще имат благоприятно въздействие и върху вашия личен или семеен живот.

През тази пролет благодарение на жена ще получите важна подкрепа при реализацията на ваше специално желание или план.

През тези три месеца (март, април и май) ще имате ангажимент свързан със здравето на роднина, който не е задължително да живее във вашия дом.

През пролетта ще се преживее стресова ситуация или притеснение свързано с пътен (транспортен) инцидент, свързан с човек, когото познавате.

През тази пролет ще ви се наложи да бъдете по-голяма емоционална и морална опора на човек от семейството ви, който/която емоционално преживява една загуба или разочарование.

През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с работа с документи, които са свързани с различни държавни, банкови или данъчни институции.

Пролетта ще благоприятства развитието на планове свързани с промяна в работата ви, с начало на нова работа и др.

През този период ще може да подобрите доходите си, особено ако заложите на своите професионални способности и умения.

Една от изненадите през пролетта ще касае пряко вашия романтичен или брачен партньор.

Жените Везни да тушират бързо всякакви разногласия в брака или в любовта, за да избегнат тяхното задълбочване,

Мъжете да внимават с думи, които могат да се приемат като обида или обвинение, защото те трудно ще бъдат забравени или простени.

Скорпион 

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази пролет може да очаквате много емоции, романтика и най-различни неочаквани преживявания. Разбира се, нищо няма да се случи ако стоите затворени между четири стени или имате твърде ограничен социален живот.

Ако нямате сериозна връзка в момента, пролетта ще бъде благоприятно време за търсене на подходящ партньор за любов или за брак.

През тези три месеца ще преживеете различни изненади, които ще възникнат в живота на ваши роднини.

Тези от вас, които планират промяна в дома си или преместване в друг дом нека да бъдат максимално предпазливи в действията си, да не избързват, да проверят всичко: документи, материали, вещи и др. Ако се наложи да отложите плановете си, не изпадайте в паника, защото това ще бъде само за ваше добро.

През пролетта ще присъствате на събиране в семейството на ваши приятели роднини или съседи, което ще ви срещне със стари или нови познати.

През март, април или май, ще бъдете обвързани по някакъв начин с промени в живота на човек от семейството ви.

През пролетта ще ще присъствате на събиране или публична изява на дете или на друг човек от семейството ви.

През пролетта избягвайте конфликти, които ще възникнат вследствие на неочаквани решения и действия на хора от семейството ви.

Мъжете от този зодиакален знак да избягват конфликтите, тъй като под влияние на по-силни емоции могат да допуснат големи грешки.

Жените Скорпион ще преживеят неочаквани промени в личните си планове.

Стрелец 

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази пролет възникването на неочаквани благоприятни обстоятелства, ще ви помогнат да реализирате ваш план или идея от финансов характер.

Възможно е да преживеете изненада, свързана с получаването на пари в семейството, чрез роднинските ви отношения или бизнес действия с приятели.

Това ще бъде благоприятен сезон за действия свързани с важен за вас кредит/ипотека, за получаване на допълнително възнаграждение, за споразумение свързано с нов професионален ангажимент и др.

През тези три месеца (март, април и май) ще ви разочарова или натъжи новина свързана с роднина или приятел.

Ще бъде много важно да избягвате разногласия или недоразумения свързани с пари, независимо дали това касае отношенията ви с роднини или с приятели.

През пролетта мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на дете.

През тези три месеца ще присъствате на различни събирания свързани с деца или с по-млади от вас хора.

През пролетта съхранявайте брака си (ако той има значение за вас) и не допускайте конфликт, който може сериозно да разстрои вашите отношения (донякъде „благодарение“ действията на друг човек).

Като цяло през пролетта ще имате добро настроение, ще сте настроени оптимистично и изпълнени с желание да свършите много важни и полезни неща.

Този сезон ще благоприятства романтични срещи и всякакви форми на забавления.
Именно чрез любовта ще имате възможност да преживеете специални или приятни емоции.

През този сезон ще възникнат грижи или притеснения с хора, които живеят в друго населено място предимно от здравословен характер.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази пролет ще имате ангажименти с документи или друг вид формалности, които ще реализирате с голяма доза безпокойство или нетърпение.

Ако допуснете напрежение в ежедневния си живот, това определено ще се усети от околните чрез вашата раздразнителност или избухливост, чрез трудната комуникация или работа с вас.

В любовта по-голямата ви емоционалност също ще даде негативно отражение върху партньорските ви отношения. Няма защо да се учудвате на незначителните причини, които ще провокират нежелателни спорове и конфликти.

Това, което мога да ви дам като съвет е, на всяка цена да съхраните емоционална стабилност, да си наложите по-голям самоконтрол върху собствените си думи и действия.

През тази пролет здравето на близък човек може да бъде проблем или притеснение поради необходимост от неотложно, конкретно лечение. Неприятните финансови ангажименти, които евентуално ще възникнат през този сезон ще бъдат свързани с различни документи, с погасяването на кредит и др.

През тези три месеца (март, април и май) не бъдете неразумни във финансовите си дела и контролирайте много внимателно личния си и семеен бюджет.

През тази пролет ще имате неприятен разговор с жена, на която ясно ще покажете, че опитите и чрез манипулации да влияе на вашите решения или на живота ви, са безсмислени.
Това ще бъде един благоприятен сезон за пътуване, особено ако плановете ви имат връзка с преместване в друго населено място с цел работа или с начало на нов семеен живот с партньор от друг град или държава.

Като цяло през този сезон жените Козирог ще могат да очакват благоприятно развитие на професионалните си или бизнес отношения с хора от близо и далеч.

Мъжете ще трябва да се ангажират с неочаквана ремонт в дома си или на имущество, което притежават.

Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей, пролетта ще бъде едно благоприятно време за вас, но само ако се фокусирате върху развитието на ваши лични или професионални планове. Всякакви прояви на мързел, на липса на амбиция или изпълнение на поети ангажименти ще ви коства по-малка или по-голяма загуба.

През този период много хора ще имат желание да ви помогнат, да ви дадат правилен съвет, както и различни обстоятелства ще спомогнат реализирането на плановете и целите ви.

През тази пролет ще имате достатъчно поводи за събирания в семейството си или с приятели. Налаждавайте се на всеки приятен момент с любимите си хора, защото тези събития понякога не се повтарят повече.

През пролетта са вероятни са пътувания свързани със срещи с родственици отблизо и далеч.

През пролетта важна роля в личните ви ангажименти ще има човек от кръга ви приятели.

Въпреки, че тази пролет ще бъде период на прогрес за вас, избягвайте прибързани действия. Научете се да не притискате хора или обстоятелствата да действат по ваше желание, защото законите на Вселената са по-различни.

През тези три месеца (март, април и май) пазете личните си вещи и документи на обществено място. Съхранявайте максимално сигурно личната си информация в компютъра или в телефона си.

Пролетта ще бъде благоприятно време за мъжете, които ще имат възможност да изяснят категорично важни отношения.

Жените Водолей могат да бъдат изненадани от събития, които ще внесат различни промени в личния им живот. Повечето изненади през този сезон за вас ще имат връзка с жени.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пролетта ще бъде важен период за развитие ваши професионални или бизнес ангажименти и планове.

През този сезон ще бъде много важно ще бъдете по-активни към приключване на вече започнати дела, тъй като ще възникнат нови възможности (през лятото), Някои от вас още през пролетта ще бъдат на прага на нова дейност.

През този сезон ще имате възможност да стабилизирате любовните си и семейните отношения. Използвайте това благоприятно време да приключите с важен проблем или да изчситите конфузията от една конфликтна ситуация. През пролетта може да постигнете важни за семейството ви успехи.

Това ще бъде благоприятно време за създаване на ново семейство или за сключване на брак.

През тези три месеца (март, април и май) ще се наложи да се погрижите за собственото си здраве. Не пренебрегвайте нито едно свое неразположение, особено ако симптомите са свързани с ваше хронично заболяване.

Възможно е да възникне по-сериозен здравословен проблем с ваш роднина, който ще има нужда от болнично лечение, операция или друга специална интервенция.

Пролетта ще бъде благоприятен сезон за вашите финансови дела. Ако имате подобни цели или планове ще можете да намерите допълнителен доход или да постигнете по-добро заплащане.

През този сезон ще следите внимателно професионалното развитие на ваш роднина, който преживява различни неочаквани промени в кариерата си.

Това ще бъде благоприятен период за дейности свързани с образование, ако учите нещо или ако усвоявате нови професионални, технически умения.

През този сезон ще бъде важно да следвате и изпълнявате предварително планирани и организирани действия. Избягвайте действия под влиянието на колебания, несигурност или страх.

Мъжете ще ше се зарадват на приключването на ангажимент свързан с документ или договор.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)