Програма за седмицата на бащата в Стара Загора

Вчера Сдружение Самаряни и Книжарница „Приятели“ поканиха всички деца и техните семейства на празник за Седмица на бащата – “С татко в книжарница “Приятели”! С татко ще направим коли, животни и др. красиви неща от хартия. Татко ще ми почете, а аз ще направя най-красивата картичка за татко!.
Книжарница „Приятели“ Стара Загора, бул.Цар Симеон Велики 118

Вторник, 08 ноември

[13.30 – 15.00] С татко в Аул Бага-Тур ви канят Сдружение Самаряни и Зоопарк Стара Загора С татко ще стреляме с лък, ще разгледаме експозицията с древни оръжия и облекла. И татко ще ме гледа как яздя.
Старозагорски зоопарк, бул. „Цар Симеон Велики“ 107
Вход свободен!

Сряда, 09 ноември

[12.00 – 18.00] Сдружение Самаряни и Регионална библиотека “Захарий Княжески”канят всички деца и техните семейства на празник за Седмица на бащата – “С татко в библиотека “Захарий Княжески”! С татко ще посетим детския отдел на библиотеката, ще разгледаме книгите, а аз ще получа безплатен достъп до библиотечните услуги за следващите дванадесет месеца.
Регионална библиотека “Захарий Княжески”, ул. „Цар Калоян“ 56

Събота, 12 ноември

[11.00 – 14.00] Да се научим да се грижим добре за животните заедно с татко, дядо, чичо, вуйчо или друг значим мъж!Сдружение Самаряни и СПАСИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ДИВИ ЖИВОТНИ – СТАРА ЗАГОРА канят всички деца и техните семейства на празник за Седмица на бащата – “С татко в Спасителния център за диви животни”! С татко ще бъдем доброволци. Ще се включим в дейностите на Спасителния център и на живо ще се докоснем до грижата за животните, които живеят там.
Центърът се намира във вътрешността на двора на Професионална гимназия по ветеринарна медицина „И.П.Павлав“ – Ст. Загора срещу квартал “АПК”.
Красиви приключения, бащи и деца, ви желае ЗАРАТА! Неровторима е връзката, която създават баща и дете, изграждайки се един друг в миговете заедно. 

image0 (9K)