Проговори майката на 16-годишния Боби, убит брутално в София

Милена Борисова – майката на убития жестоко в столичния квартал 16-годишен Борислав Борисов от столичния квартал „Димитър Миленков“, разкри нови детайли около жестокото убийство, съобщава News24sofia.eu.

Инцидентът възникна заради малка сума пари. Майката на Борислав потвърди, че е имало същата вечер скандал между роми за пари, а после Борислав е бил убит.

„Това е първото ми говорене пред вас или друга медия и е последно за загубата на сина ми, в което не премълчавам факти! По „препоръка “ на полицията, мълчах само и единствено от желание да не преча на разследването, уви това мое решение се обърна срещу нас. Мълчанието ми се оказа само и единствено в помощ на жестокия убиец който е на 28 години много по-голям от моя син! Продължавам да недоумявам защо е толкова трудно на полицията и прокурора да приемат мотива, който мотив, апропо е стар колкото света! Толкова ли е трудно да се добави още едно обвинение, „убийство с користна цел“ пари! Но явно е трудно когато някой ти нарежда как да се случат нещата! Жалко, жалко, че сме се родили в България, страна майка на корупцията и безчовечността !“, написа опечалената майка в социалната мрежа.

Припомняме, че престъплението е станало буквално за секунди. Ударът е бил не в корема, а в областта на слънчевия сплит. 16-годишното момче се хванало за гърдите и се строполило мъртво.

blitz.bg


image0 (9K)