Проблем с монетаризиране на Вашият уебсайт – Mylead има решение!

Българите от 2020 г. печелят пари по нов начин. Какъв?

Животът понякога е труден. Ранното ставане за работа, необходимостта от изпълняване на задължения, които не харесвате. На всичкото отгоре, следващото притеснение – коронавирусът и проблемът със стабилността при намиране на работа. Прави сте – всичко това е много стресиращо. За щастие има решение.

Хиляди българи прекарват повече време у дома и тестват изцяло нов начин за печелене на пари чрез интернет. Те използват т.нар. афилиейт маркетинг. Това е новост в България, въпреки че е добре познато понятие в света. Какво представлява афилиейт маркетинга и защо жителите на нашата страна са решили да се заинтересуват от тази форма на доходи? Ние проверихме това.

Афилиейт маркетинга представлява печелене на пари чрез препоръчване. Казано още по-просто, афилиейт маркетинга се основава на сътрудничеството между издател и рекламодател. Рекламодателят има определен продукт или услуга. Естествено е той да иска да достигне със своето предложение до широка група от получатели. За тази цел може да му помогне издател, тоест човек, който печели пари чрез промотиране на услуги/продукти. Издателят получава комисионна за всяка продажба. Така че, както виждате, това сътрудничество е от полза и за двете страни. Не е нужно да се притеснявате и за правните въпроси – печеленето чрез афилиейт маркетинг е напълно законно и спечелените пари отиват директно във Вашата банкова сметка.

Кой може да печели пари чрез афилиейт маркетинг?

Не е нужно да сте популярен блогър, за да печелите пари чрез афилиейт. Не е нужно да имате собствен уебсайт или да сте собственик на популярна фен страница. Можете да печелите пари посредством партньорски линкове, които да промотирате по много начини, например като участвате в дискусия във форум или блог. Разбира се, с течение на времето може да се изкушите да създадете собствен уебсайт, който ще Ви позволи да генерирате още повече доходи. Така че, обобщавайки, афилиейт маркетинга е за всеки, който има идея как да промотира линкове в мрежата.
Как да започнете да печелите пари от афилиейт маркетинг?
Най-добре е да се присъедините към афилиейт мрежа. Защо? Афилиейт мрежата е място, където издателят може да избира измежду много разнообразни партньорски програми от различни категории. Това позволява на издателя да се присъедини към кампания, която го интересува най-много. Най-добре е да изберете такава мрежа, която има широка гама от програми. Една от тях е MyLead. Глобална афилиейт мрежа, работеща и на българския пазар. Достатъчно е да създадете акаунт в MyLead като издател и веднага след регистрацията ще имате достъп до цялата оферта на партньорски програми от България.
Защо си струва да изберете MyLead?
Налице са много причини поради които си струва да изберете MyLead. Ето няколко от тях:

Съвети за начинаещи издатели от MyLead

Преди всичко се присъединете към няколко, а не към една партньорска програма. Това ще увеличи Вашите шансове за още по-големи доходи. Преди да промотирате дадена кампания, не забравяйте да установите каква е Вашата целева група. Обстойно анализираната целева група е добра основа за създаване на ефективна маркетингова стратегия. Менторите на MyLead съветват начинаещите афилиати да не се страхуват да изпробват нови решения. Струва си да разширявате хоризонтите и да тествате. A/B тестването е по-добър шанс да изберете най-добрата възможна опция. И най-важното, на първо място, е вярата в себе си, в собствените способности и да не се обезсърчавате след първия неуспех. Пътят към успеха в афилиейт маркетинга понякога може да бъде доста неравен, но ученето от грешките е ключово за победата.

Афилиейт маркетинга е изключително бързо развиващ се бранш. Това може да се види по примера на афилиейт мрежата MyLead, която работи динамично на глобалния пазар, включително и на българския пазар. Това е чудесна възможност за печелене на пари от българите. Не чакайте твърде дълго. Направете първата стъпка още сега!