Приятел на Клуни му довел „на крака“ Амал

Джордж Клуни и Амал Аламудин са една от любимите двойки на Холивуд, но до днес нито един от двамата не е споделял как са се запознали.

[ad id=“263680″]

56-годишният актьор, който дълги години бе заклет ерген, разкри в шоуто My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, че за първи път видял Амал през май 2013 г. и дори не му се наложило да напусне дома си до езерото Комо, Италия, пише Missbloom.

„Смешно е. Общ приятел ми звънна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се.“

Тогава Клуни бил в компанията не само на агента си, но на гости му били и неговите родители. „Останахме да си говорим цяла нощ, след това получих имейл от нея, защото тя трябваше да изпрати няколко снимки на моите родители“, спомня си Клуни, разказва Дир.бг.

[ad id=“218001″]

Неговият агент пък бил толкова очарован от Амал, а химията между Джордж и адвокатката явно била очевидна, защото той им предрекъл сватба. “Обади ми се агентът ми и ми каза: Жената, с която се запознах при теб, някой ден ще се ожениш за нея. И това наистина се случи”, казва още холивудската звезда пред Дейвид Летерман.

Амал и Джордж започват да си пишат редовно, но актьорът се съмнява, че нещо ще се случи. „Наистина не знаех дали иска да излезе с мен. Мислех си, че сме само приятели“, разказва още Клуни.

[ad id=“218548″]

В крайна сметка това се случва, а година по-късно двамата се женят във Венеция. Днес пък са горди родители на близнаците Ела и Александър.

 


image0 (9K)