Приятелка от младежките години на актрисата Меган разпространи нейна снимка, предупреди принц Хари да внимава с нея (снимка)

Снимка от тинейджърските години на Меган Маркъл предизвика доста коментари в социалните мрежи.

На нея тя е около 15-годишна и е заснета пред Бъкингамския дворец в Лондон. Снимката е правена през лятната ваканция на Маркъл през 1996 година, пише „Дейли мейл“.

[ad id=“263680″]

Приятелка от детските и младежките години на бъдещата съпруга на принц Хари – Нинаки Приди, споделя: „Бях напълно шокирана. Все едно тя е планирала да влезе в двореца цял живот“.

„Тя получава точно това, което поиска и Хари е част от това. Тя винаги се е впечатлявала от кралското семейство. Искаше да е Даяна 2.0. Тя ще продължи да играе тази роля, но нека Хари да бъде внимателен“. Това коментира приятелката на Меган, която очевидно й завижда.

Двете се запознават в детската градина когато са на 2 години и бързо стават неразделни. „Бяхме като сестри и всеки знаеше това“, твърди още 36-годишната дизайнерка на бижута. Именно тя е разпространила снимката на Маркъл от ваканцията в Лондон. Възможно е от „Дейли мейл“ да са й платили, каквато е честата практика на клюкарските издания на Острова.


image0 (9K)