Приятелката на Юлиян от „Игри на волята“ го заряза

Юлиян Златев често става център на вниманието в „Игри на волята“, а причината е, че явно иска да се доказва и да мери сили и талант. Освен това той е и един от най-недолюбваните участници във формата, пише „Галерия“

Малцина знаят, че наскоро Златев, е бил изоставен от приятелката си Лилия, която била безкрайно разочарована от арогантното му поведение, а това, което е споделила наскоро, хвърли в ужас всички…

Чашата преляла, когато Юлиян започнал да се закача с Роберта, още докато съществуваше племето на прабългарите. Малко след като излязъл от шоуто приятелката му сложила край на връзката им.

Лилия е икономист по професия. Наскоро е завършила и втората си специализация „Застраховане и социално дело“. С Юлиян се запознават покрай работата й в спортен клуб „БСО“, където Лиляна се изявява като рекламен мениджър. Заедно са от близо година и за това време учителят неведнъж я е потискал със жлъчни коментари.

В „Игри на волята“ обаче, Лилия имала възможност погледне отстрани любимия си и останала, меко казано, шокирана от човека, когото вижда. За решението да сложи край на връзката им помогнали близките й, които били възмутени от представянето му.

Всъщност Юлиян е един от силните играчи в шоуто. По време на битките той се представя безупречно и благодарение на него сега племето на траките е едно от най-многобройните. От чисто морална гледна точка обаче съотборниците му го оценяват критично.

Стратегията на учителя от самото начало на играта е да елиминира слабите звена в племето чрез остри психологически атаки.

show.blitz.bg


image0 (9K)