Причините, поради които младите мъже излизат с по-възрастни жени

Кои са основни причини младите мъже да избират за приятелки по-възрастни от тях жени?

Според проучване в САЩ, 15% от жените с халка на пръста мечтаят да са с по-млад мъж. Общо 22% от участничките посочват, че биха изневерили с 10 години по-млад партньор, ако им се отдаде  възможност. В сравнение с дамите, 57% от мъжете отбелязват, че са имали взимане даване с по-възрастна жена.

Когато става дума за чувства, възрастта е само една цифра, която не бива да пречи на връзката.

Ето причините:

1. Емоционална зрялост

Възрастните жени са по-узрели емоционално. Минавайки определени години те спират да хленчат за елементарните проблеми, които вълнуват младите момичета. Освен това знаят как да контролират по-добре своите емоции и поведението си с другите, но също така не са забравили как да се забавляват. Именно тогава срещат по-млади мъже.

2. Защото могат да готвят

Предполага се, че младите жени са по-разглезени и не умеят да готвят. Някои мъже виждат в по-възрастните си приятелки своите майки, които ги глезят с вкусни гозби. Други пък искат да се хранят по-здравословно и предпочитат да ходят с приятелките си по ресторанти или си приготвят вкусна храна вкъщи.

3. Те са по-опитни

Независимо дали става дума за няколко срещи или сериозна връзка, по-възрастните са по-предпочитани защото имат много повече опит. От тях може да се научи толкова много, най-вече в леглото, където със сигурност ще се представят по-добре в сравнение с по-младите дами.

4. Имат по-изтънчен вкус

По-възрастните жени са идеални за мъже, които предпочитат тих и спокоен начин на живот или са готови да се разделят с бурните си години. Някои споделят, че по-възрастните дами са по-интересни за тях и ги приемат като предизвикателство. Докато по-младите дами ходят на дискотека, по-възрастните предпочитат пиано барове, изискани ресторанти или официални събития.

5. Те са независими 

По-възрастните жени са уверени и независими. Те не се нуждаят от одобрението на околните. Издържат се сами и предпочитат да бъдат лидери във връзката.

tialoto.bg


image0 (9K)