Принц Хари целуна страстно Меган пред камерите в Уиндзор

Принц Хари и херцогиня Меган за пореден път показват, че не са типичните кралски особи, като се целунаха страстно на благотворителна игра на поло в Уиндзор, в която Хари взе участие.

[ad id=“225664″]

Докато по-големият брат на Хари принц Уилям и съпругата му Катрин никога не се държат за ръце пред камерите, Хари и Меган често демонстрират близостта си, дори по време на официални прояви.

Те често са забелязвани да се държат за ръце, но за първи път двамата си позволиха да се целунат пред камерите.

Херцогинята на Съсекс присъства на благотворителния поло мач, за да подкрепи съпруга си, който взе участие в играта. Неговият отбор спечели, а Хари отпразнува победата, като страстно целуна красивата си половинка за радост на почитателите им.

[ad id=“218001″]

Част от отбора на принц Хари беше поло звездата Начо Фигерас. Ден преди мача той се пошегува: „Обикновено играем един срещу друг, но след като Хари се ожени, вече сме от един отбор“. В Уиндзор Фигерас също беше подкрепен от съпругата си – фотографът и модел Делфина Блакиер.

Разбира се, няма как херцогиня Меган да се появи на официално събитие и модните критици да не обърнат внимание на избора й на тоалет.  И този път те не пропуснаха да похвалят бившата актриса, която се беше спряла на тъмносиня рокля на венецуелската дизайнерка Каролина Ерера, комбинирана със светли обувки и чантичка..
dariknews.bg


image0 (9K)