Принцеса Даяна научила разтърсваща новина преди трагичната си смърт

Принцеса Даяна разговаряла със своя астролог, дни преди трагичната си смърт. Тя й казала, че предстои „огромно събитие“. „Принцесата на народа“, както я наричат британците, обаче решила, че я очаква нещо позитивно.

Тя силно вярвала в значението на подредбата на звездите и често се доверявала на своя астролог. Деби Франкс разказва, че „видяла залез в звездите на принцесата“, но този знак не бил разчетен като смърт.

[ad id=“218548″]

Lady Daiana

Деби Франк твърди, че успяла да прогнозира раздялата на лейди Даяна с принц Чарлз. Пред изданието „Сън“ тя казва: „Принцесата беше наистина щастлива с Доди, искаше да прекарва повече време с момчетата и се радваше на всеки миг. Мислехме, че промените ще бъдат позитивни. Разговарях по телефона с нея след срещата. Тя беше много радостна и ми каза: „Никога не съм била по-щастлива“. Нямах идея, че ще умре. Нямаше как да го спра“.

Принцеса Даяна и приятелят й Доди Ал Файед загинаха на 31 август 1997 година в Париж при катастрофа, докато бяха преследвани от папараци. Лейди Даяна беше на 36 години при трагичната си смърт. Синовете й принц Уилям и принц Хари останаха без майка.


image0 (9K)