Преслава закърми бебето Паола с чалга

С мазни гьобеци бе посрещната Преслава от родилното. Изпълнителката бе изписана във вторник с детето си и се прибра в дома на половинката си Павел.

Часове след като напусна болницата, певицата вече посрещаше гости на парти, организирано за здравето на първородната й рожба. Наследничката на певицата и бизнесмена ще носи името Паола.

[ad id=“225664″]

Младите родители оставиха за няколко часа първородната си рожба, за да почерпят приятелите си. Те повериха грижите на наследничката си на майката на Преслава, която ще помага в отглеждането на малката Паола.

Купонът продължи до ранни зори, а младите родители не свалиха усмивките си от щастие през цялото време, пише в.“България днес“, цитиран от Новини.бг.

Щом певицата прекрачи прага на заведението, мазни кючеци зазвучаха и озвучиха кръчмата. За доброто настроение на гостите в заведението се погрижиха певци и музиканти. Те непрестанно поздравяваха младите родителите от името на техните приятели. Гостите въртяха и сучеха кючеци под арабските ритми, а наздравиците за здравето на малката Паола летяха една след друга.

[ad id=“263680″]

Преси показа, че вече се чувства добре и почти не седна на стола си, а през цялото време купонясваше с гостите. Само за кратко тя си взе въздух и обърна повече внимание на таткото на детето й.

Чалгата на купона бе преобладаваща, но младите родители спазиха традицията и изиграха хоро в чест на първородната си рожба. Приятели на двойката ги изненадаха с гайдари, които разтуптяха сърцата на гостите. От звуците на народната музика Преслава настръхна и започна да припява песните, които изсвириха майсторите. Младата майка поведе хорото, а до нея се хвана таткото на бебето – Павел.

Всички гости подариха огромни букети на Преслава, а също така я затрупаха с подаръци за бебето. Цялото заведение бе украсено с балони, а на повече от тях пишеше „Добре дошла, Паола“.

Редица колеги на Преслава уважиха празненството в чест на детето на певицата. Софи Маринова, Илиян, Джена и Борис Дали бяха сред звездните гости на купона в чест на малката Паола и забавляваха гостите с хитовете си. Именно с тях Преслава поддържа най-голяма връзка и често прекарват времето си заедно, когато са свободни.

[ad id=“236993″]

Софка пристигна с възлюбения си Гринго и веднага разцелува младата майка. Маринова пожела здраве и късмет на „Малечка-Палечка“, както Преслава нарича рожба си.

С пристигането си Софка покачи набързо градусите. Тя грабна микрофона и изви глас, с който вдигна гостите на крака. Един от аверите на Павел и Преслава толкова се прехласна по изпълнението на Софи, че едва не я разцелува. Плененият от гласа на Маринова не спря дотук. На по-късно нейно изпълнение той вече бе на масата и се размята в кръшни ритми.

Купонът продължи до късно, след което щастливите родители се прибраха при бебенцето, за което се грижеше баба му.


image0 (9K)