Прескочен гроб, привързана Душа, пометнати момчета

Скъпа Алена! Отдавна не съм ти писала, казвах си, че след като съм лош пример за подражание, описан и в „Настоящето е само ден“, и в „Уроци по Карма“, е време да се взема в ръце и да престана да правя грешка след грешка. Но се случва нещо, което ме извади от равновесие до степен да се лекувам с хапчета против депресивна психоза.

[ad id=“225664″]

Ще споделя една случка, която досега не съм възприемала сериозно, дори я бях забравила, но явно нещо пропускам, нещо сме сгрешили, след като нося последиците и днес.

Когато родих двете си дъщери преди повече от тридесет години, моят съпруг и свекърва ми искаха на всяка цена продължител на рода, който да поеме „бизнеса“ със зеленчуци – в наше село това е важно, а и да наследи имотите и градините им. На въпроса ми – дъщерите какво ще наследят, отговориха, че те ще получат чеизите си и нищо повече. Наследството е само за синовете.

Странно защо ми казаха за това, след като вече бях родила. И се започна едно ходене по мъките, за да зачена момче на всяка цена, но Съдбата като е казала друго, няма как да се случи.

[ad id=“263680″]

Един ден свекърва ми ме хвана насила за ръката, замъкна ме на гробищата при един пресен гроб на малко дете. Каза ми да заровя в още слягащата се пръст едно листче, на което и до днес не знам какво беше написано. Тя е отдавна покойница и няма как да я попитам. След като зарових листчето, ме накара да обиколя гроба в посока обратна на часовниковата стрелка три пъти. След това да го обкрача и да повтарям на глас „Искам да зачена и да родя син“.

Нямаше начин да се отърва. Направих ритуала, въпреки че бях шокирана, защото подсъзнателно знаех, че безпокоим душата на починалото детенце.

Зачевах три пъти и в четвъртия месец изхвърлях плода, все момченца. Нито едно не оцеля.

Сега моите две дъщери, които имат семейство и живеят зад граница, си имат и по едно детенце. Едната забременя втори път с близнаци, но се роди читаво едното – второто беше момче.

Другата пометна, както и аз преди години, момче в третия месец.

Притеснявам се дали този ритуал, който свекърва ми ме накара да направя, вреди сега и на дъщерите ми и дали няма да продължи да вреди на следващите поколения от нашето семейство, на техните деца и на внуците им.

Чакам твоето тълкуване и съвет дали това, което съм сторила неволно, може да бъде блокирано.

[ad id=“236999″]

Алена отговаря:

Стореното от теб е малко насила, но съвсем волно, в никой случай не е неволно. Била си с разума си и си могла да откажеш. Вероятно си се уплашила от последиците. Не те упреквам, но от разказа ти е видно, че си могла и да откажеш, не си била под дулото на пистолет. Времето назад не може да се върне. Стореното е сторено и за кой ли път си давам ясна сметка, че в българските села все още мнозинството от хората живеят с разбиранията си и суеверията от времето на най-черните години на турското робство. Тогава българинът започва да прихваща от сатанинските ритуали, характерни за османлъка, и да ги използва в битието си. Жалко е, че това „наследство“ не е забравено и няма как да не влияе върху живота на българите. Затова и колкото и парадоксално да звучи, в обезлюдяването на българските села и миграцията на хората към града има и нещо положително. Подобни ритуали с прекъсването на връзката между града и селото се забравят. Колко ли време обаче ще мине, докато българинът еволюира и спре да използва тези единствено вредящи методи на незримия свят за постигане на някаква своя цел, уж добра, но съсипваща поколения, неговите или чужди.

Защо е трябвало да чакаш толкова години, а си идвала едно време в кабинета на личен прием и тогава не сме говорили по темата, но децата ти ги имаше вече и растяха.

Първият грях е на свекърва ти и съпруга ти, които са искали на всяка цена момче, а дъщерите ти са приемали като безперспективна даденост, въпреки че свекърва ти е жена и ако няма внучки, няма как да се радва на правнуци, наследници на сина й… или не са?

С ритуала на пресния гроб на починалото детенце свекърва ти е натоварила кармата си и тази на сина си заради това непочтено действие, с което сте превърнали в кармичен враг Душата на детето. Тази Душа ще ви мъсти, докато грехът не бъде осъзнат и изчистен в резултат на много наказания и страдания.

Единствено заради ритуала, който ти си направила, си пометнала заченатите момчета. Душата на детето не е позволила да се родят, защото със стореното сте го обвързали за Земята, не сте му позволили да се пречисти колкото е необходимо и едва след това да мисли за ново прераждане.

Стореният от теб ритуал има за цел Душата на починалото момче да бъде внедрена насила в плода, който си носила, и също тъй насила да се прероди в мечтаното от свекърва ти и съпруга ти момче.

Неслучайно си абортирала в четвъртия месец, при това три пъти, защото тогава, някъде към края му, Душата се внедрява в плода в утробата на майката. Душата на починалото дете не е искала насила да бъде слята с носения от теб плод.

Твоите дъщери за съжаление са подвластни на ритуала, който си направила. Зачеването на момчета от тях се случва по естествен път, защото им е отредено да ги родят, но Душата на момченцето, чийто гроб си обикаляла и прескачала, която още не е преродена и не иска да се преражда, им пречи да износят живо и здраво дете. Причината е, че ти и твоите дъщери сте свързани пряко по кръвна линия. След като действието на ритуала не е неутрализирано, Душата на починалото момче ще бъде принудена, ако се стигне до раждане, да се въплъти в някое от момчетата, които двете ти дъщери носят в утробата си. И тъй като Душата не иска да се преражда, ще пречи на всяко раждане на момче при вас.

Не знам дали твоят съпруг знае какво сте сторили с майка му, дали е бил наясно как си заченала неродените мечтани синове. Ако знае, значи е съпричастен към извършеното престъпление съгласно законите на незримия свят.

Единственият начин да прекратиш тази верига на смърт при мъжки рожби в рода ви и в бъдеще време е да направите ритуала за опрощаване в семейство – „Метод за изчистване на Карма“, който съм дала в брой 2 от 2015 г. на „Кармичният кръг“. Друго няма. Ако съпругът ти откаже, ти и двете ти дъщери го направете. Само по този начин ще спрете последващите драми при тях двете свързани с износването на мъжка рожба.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)