През февруари Девата приключва с неприятностите, неочаквани емоции за Козирога

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е една труден в емоционален и психологически план месец. Ще ви се наложи много по-сериозно и отговорно да разрешавате стари непреключени проблеми или отношения.

За някои от вас нещата неочаквано могат да се задълбочат и да настъпи някакво объркване.

Мнозина ще обмислят идея за промяна на нов дом, продажба на един или закупуване на друг и др. Определени обстоятелства през този месец ще ви притискат да вземете решение за подобна промяна.

Възможно е да обмисляте покупка на нов (допълнителен) дом на село или във ваканционно селище.

През този месец ще разберете, че едно леко здравословно неразположение на ваш роднина всъщност е по-сериозен проблем. Ще има благоприятно развитие, но е изпуснато важно време.

Любовният ви живот през февруари ще изиска по-голямо уважение или внимание към партньора ви.

Ново романтично запознанство с човек отблизо или отдалеч ще има интересно развитие в бъдеще, но е все още рано да се говори за брак.

Макар и със закъснение ще получите новина, документ или предложение, което ще рефлектира благоприятно на вашите финансови доходи.

През този месец ще ви се наложи да направите едно пропуснато или забравено плащане.

Емоционално нестабилни ще бъдат младите представители на знака Овен. Това особено ще важи за романтичните и интимни връзки и преживявания. Ще се лутате от една крайност в друга, от силни чувства към апатия и обратното.

Мъжете Овен ще обмсилят информация или предложение, което ще получат от човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Жените ще се натоварят физически и емоционално с различни битови или имуществени дела и проблеми.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е месец, в който ще се ангажирате с личните или професионалните дела на човек от семейството или от кръга ви роднини.

Конкретни събития в живота на дете или внуче ще ви накарат да обмислите добре някои ваши действия и решения. Ако тези деца са родени под въздушните зодиакални знаци, то може да очаквате важно събитие свързано с тях.

През този месец ще получите новини или информация, която може да ви създаде голямо напрежение и безпокойство. Това ще бъде вашата първоначална реакция, която ще претърпи промени. Вероятно вие самите се заблуждавате в нещо или информацията, която ще получите ще се окаже невярна.

През този месец ще ви се наложи да преодолеете някои емоционални проблеми в любовната си връзка.

Вашата или на партньора ви чувствителност сега ще бъде сериозен проблем в комуникацията ви. Като цяло през този месец вашата романтична връзка ще бъде поставена на изпитание, което ще ви покаже кой колко е сериозен и искрен във вашите отношения.

Този месец ще бъде благоприятно време за промяна в работата, за приключване на един проект и за начало на нов. Мнозина ще оставят зад гърба си един етап на развитие и ще имат възможност да поставят началото на нещо ново: нова позиция, нова кариера или бизнес.

Прекъснати отношения с жена, с които сте били близки в миналото сега ще имат възможност за хармонизиране и възраждане. Ще сте готови да си простите обида или да забравите едно недоразумение.

Мъжете Телец ще са нетърпеливи и това може да предизвика различни конфузни ситуации. Внимавайте в конфликти с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Жените ще обсъждат различни финансови дела или нови възможности с хора от кръга си приятели.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през февруари ще възникне необходимост да вземете важни решения свързани със семейството ви. Ще имате очакване да получите разбиране на вашите идеи и предложения или поне да получите нужната помощ.

През този месец ще имате ангажименти свързани с момиче или с млада жена, които ще са важни както за вашите, така и за техните лични планове.

Този месец вещае новина свързани с бременност или с раждането на бебе.

През този месец ще възникне необходимост от вземането на важно решение за една спешна промяна в планове, в работа и др.

Необходимостта да се направи един важен разход за роднина, може да постави бюджета ви в затруднение.

Ако през този месец ви предстои работа или ангажимент с финансов документ, проверявайте всичко в детайли и избягвайте прибързани действия и решения.

Този месец носи интересни романтични приключения или нова любов за несемейните представители на този зодиакален знак.

Мнозина ще се зарадват на успех свързан с дете или внуче или на друго радостно събитие в техния живот.
Като цяло се стремете да се съобразявате реалистично с финансовите си ресурси през тези седем дни.

Мъжете ще трябва да покажат една по-голяма отговорност към здравето си и към личните си проблеми, чието разрешение ще зависи изцяло само от тях.

Жените ще имат важни разговори или срещи с мъже родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, които ще окажат влияние върху развитието на бъдещи планове и задачи.

Рак 

Ако сте родени под знака на Рак, през февруари ще ви се ангажирате много по-отговорно с разрешаването на неприятности. Те може да изискат някои непредвидени разходи от ваша страна, но това едва ли ще създаде сътресения в бюджета ви. По-важно ще бъде да не задълбочавате подобни проблеми, да не усложнявате атмосферата в дома си.

През този месец родителите родени под този зодиакален знак ще имат специален ангажимент свързан с дете или с внуче.

През този месец ще възникнат грижи свързани със здравето на близък човек. Възможно е посещение при болен човек в неговия дом или в болница.

Ще преживеете притеснение или вълнение около едно събиране, което може да е важно за вашия личен или професионален живот.

През този месец внимавайте с действия, в които ще се водите единствено от добрите ви намерения (от ваша гледна точка). Това може да бъде едно добро дело или помощ, но за другия човек да бъде нежелано вмешателство в личния му живот.

Избягвайте да се ангажирате с важни дела с хора, родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни или поне добре оглеждайте всичко, което касае документи и споразумения.

През седмицата ще изпитате носталгия или съжаление за една приключила в близкото ви минало приятелска или любовна връзка.

Ако имате трудни любовни отношения и обмисляте раздяла с настоящия си партньор, оставете това си решение за след зимата.

През този месец ще можете да се надявате на парични постъпления.

Възможно е пътуване на по-далечно разстояние или с няколкодневен престой.

Жените ще са склонни да вярват на всяка една новина или информация, предложение или покана. Научете се да преценявате всяко едно нещо, без да се водите сляпо от собствените си емоции и желания.

Мъжете ще имат интересни срещи, интервю за нова работа или други подобни събития, коио ще отворят нови възможности пред тях за развитие през следващите седмици и месеци.

Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, през февруари вниманието ви ще бъде ангажирано с различни неочаквани събития. Повечето от тях или по-важните ще имат връзка с роднини, с които не живеете в един дом. В повечето случаи тези събития ще са повод за радост, но разбира се, са възможни и някои изключения според личния ви хороскоп.

През този месец ще преживеете успех в дома си, ще разрешите важен домашен или семеен проблем, ще хармонизирате важни за вас отношения и ще изчистите неприятни недоразумения.

За някои от вас този месец носи временна раздяла с партньор, поради работа или друг ангажимент в друго населено място.

Това ще бъде благоприятен период за начало на романтична връзка с човек отдалеч.

През този месец ще организирате или ще присъствате на събиране свързано с жена от кръга ви роднини, приятели, съседи и др.

Също така ще имате среща с жена, която ще ви сподели полезна за вас информация или ще ви направи предложение.

Ако имате съдебно дело или важни действия с юридическа институция ще ви се наложи да преодолеете някакви затруднения, но едва ли ще преживеете загуба.

През този месец ви предстои важен разговор с роднина, който ще улесни изпълнението на ваши планове за този или следващия месец.

Ще възникне безпокойство около здравето човек от кръга ви роднини или приятели.

Ще се натоварите емоционално с един конфликт с мъж поради желанието му да командва, да контролира вашия живот

Очакванията ви свързани със семейството и дома ви за този месец трябва да са семпли, без илюзии. Не очаквам да се случи нищо необичайно, което да промени семейния ви живот.

Жените Лъв ще търсят начин безпроблемно да разрешат неприятности с жена, независимо дали тя е роднина, приятелка, колежка или съседка.

Мъжете ще обмислят разговор, предложение или покана, които ще получат от друг мъж. Най-вероятно тези неща ще касаят вашето семейство или работа.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през февруари ще имате ангажименти с жена, като не е задължително тя да бъде ваша роднина. Възможно е да се срещнете с нея с цел разрешване на проблем или недоразумение.

Като цяло основните ви задачи през този месец ще са с цел приключване, изчистване на неприятности и неразрешени до този момент проблеми.

Ако сте необвързани, през този месец очаквайте едно ново запознанство, среща с необичайна личност или любов от пръв поглед при странни обстоятелства.

Още в началото на месеца ще проведете няколко важни срещи и разговори, които да ви дадат представа, какво може да реализирате през този месец и какво не.

През този месец ще разговоряте относно предстоящо пътуване или ще се ангажирате с неговата подготовка.

Възможно е това пътуване да се случи както този месец, така и през март.

Този месец носи радостни новини или предложение, което ще получите отдалеч.

Вие може да получите подарък чрез близък човек или ще се зарадвате на важна придобивка.

Неприятностите в семейството, ако възникнат такива, ще са предимно от финансов характер. Ще имат връзка с някакъв по-голям разход, изплащане на кредит или покупка и др.

През този месец ще преживеете изненада свързана с документ или договор.

През месеца ще получите новина относно събития в живота на ваша стара любов или предишен брачен партньор.

Жените Дева ще имат благоприятен месец за пътуване надалеч или за развитие на контакти с хора, които живеят или работят в чужбина.

Мъжете ще се сблъскат с неприятна лъжа или измама, която ще промени техни отношения, планове и въобще по някакъв начин ще рефлектира на важни неща в живота им.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през февруари ще имате определени очаквания за добри промени в доходите ви, за получаване на пари или за други (благоприятни за вас) финансови събития.

Ще получите подкрепа или важен съвет от страна на хора, с които работите заедно или членувате в една и съща група, организация.

Понякога ще възникват затруднения или усложнения при оформянето или получаването на документи от финансов характер или такива, които са свързани с по-голям паричен разход.

През този месец ще се опитате да разберете причините за двуличието на хора, които действат във ваша вреда, без да имат някаква изгода от собствените си действия.

Предстоят ви разговори с роднини или приятели, с които ще обсъждате предимно техни действия и решения.

През този месец мнозина ще преживеят раздяла с дете или роднина, който ще пътува поради някаква причина. Възможно да посрещнете гости, които ще пътуват за да ви гостуват за определен период от време.

През този период пазете децата, а и самите себе си от инциденти по време на пътуване.

Това ще бъде благоприятно време за ангажименти свързани с наследствени въпроси, с грижи за имот на родители, продажба на имот и др.

През този месец някои от вас ще разчитат на финансовата помощ на жена или ще имат общи действия от финансов характер с жена.

Жените Везни ще премживеят важен прелом в живота си. С решителност ще приключат един период от живота си, и с голяма амбиция ще влязат в нов етап на личностно, професионално и духовно развитие.

Мъжете ще имат сблъсък, затрунения около някакъв документ или договор, но крайният резултат няма да ви разочарова.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, февруари ви носи интересни събития свързани с дете, като: раждане на бебе, рожден ден или друго важно събитие.

През този месец ще имате причина да се зарадвате на успех или преживяване свързано с млад човек от кръга ви роднини или приятели.

Различни събития през този месец, ще предизвикат временно забавяне или отлагане на ваши планове или ангажименти, които вероятно ще са свързани с някакво имущество.

През този месец може да възникне спор или затруднение при изпълнението на ангажимент свързан с ваш собствен имот или с имот на роднини.

Някои прибързани, необмислени коментари или обвинения ще бъдат причина да възникнат неприятни ситуации в дома или в работата ви. Подобни действия могат да се приемат като обида и да предизвикат леко охлаждане на отношенията ви. Ако тези събития са насочени конкретно към вас, постарайте се по-бързо да изчистите негативните емоции от себе си и насочете вниманието си към важни за вас планове и проекти.

Нормално е през този месец да имате очаквания за покачване на доходите си или за получаване на допълнителни пари, както и други благоприятни за вас финансови ситуации.

Някои от финансовите ви отношения през този месец ще имат връзка с чужденци, работа с чуждестранна компания или роднини, които са надалеч от вас.

През този месец мнозина ще планират и ще осъществят едно пътуване, като това е напълно възможно да бъде зад граница.

През този месец има знак за спор свързан с човек, който живее извън дома ви, някой който трудно ще разбере вашата позиция. Не се опитвайте да убеждавате някого в неща, за които все още не е готов.

През този месец бъдете по-предпазливи с новите си познанства, тъй като някои от тези хора ще търсят познанство с вас с определена цел.

Жените Скорпион ще вложат средства и енергия в освежаването, подреждането на дома си. Възможно е да купите нови вещи за личния си и семеен комфорт.

Мъжете да бъдат предпазливи в професионалните си и бизнес дела. Може да изгубите една работа, да провалите една оферта или сделка и др. Пазете личната си информация и планове в тайна.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през този месец ви предстои да вземете трудни решения, които ще са свързани предимно с вашия личен живот.

Ще имате успех при реализацията на планове и идеи свързани с хора, които живеят в друг град или държава.

През този месец мнозина от вас ще преживеят важно събитие свързано с дете или с млад човек. През този месец очаквайте новина или събитие свързано с бъдещо майчинство или с раждането на бебе.

Една проведена преди време среща или разговор, през този месец ще бъде база за развитие на нещо много хубаво в живота ви. През този месец съдбата ще ви даде преживяване или среща с човек, в точното време и на точното място.

Мнозина от вас ще имат интересна комуникация с различни хора на база общи интереси, обществени инициативи и мероприятия.

Във финансов план бъдете предпазливи и не допускайте парични затруднения. Сега може да възникне стрес свързан с голям разход, кредит и др. Пазете се от нежелана загуба свързана с пари.

Това ще бъде благоприятен месец за пътуване, особено за тези от вас, които ще имат определена цел.

Предстои ви да преживеете интересни контакти и специални събития свързани с хора от друго населено място или държава.

Неприятностите в дома и в семейството ви през този месец ще са предимно свързани с действията на човек извън дома ви. Проблеми могат да възникнат с наематели или със съседи.

Жените Стрелец ще вложат много в любовния си или семеен живот. Ще са склонни да се раздават, но няма да позволят някой да си играе с техните чувства.

Мъжете ще създават нови познанства и приятелства, неочаквано дори за самите тях. Хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще са в основата на интересни за вас преживявания.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, февруари ще бъде време, в което емоции ще възникнат около неочаквани събития. Те тепърва ще дадат съдбовно отражение върху вашия личен или професионален живот.

През този период отделете достатъчно време за реална преценка на всяка ситуация, предложение или преживяване. В противен случай може да пропуснете нещо или прекалено да се ентусиазирате, без да има реална причина за това.

Този месец ще се запомни със среща с роднини или представители на държавна институция по битов или имотен проблем. Това може да бъде една деликатна ситуация, която ще има бавно, но благоприятно развитие. В личните ви отношения ще възникне недоразумение поради погрешно изтълкувани думи или жест. Такива неща ще предизвикат съмнение и подозрителност във вас или в партньора ви.

През този месец ви предстои да договаряте, да уреждате, да подписвате документ свързан с получаване на пари от държавна или банкова институация, чрез ваши роднини или бизнес партньори и др. Възможно е да възникне забавяне на пари, които очаквате да получите. През този месец ще получите важна новина в дома ви свързана с роднина, който живее в друго населено място.

Този месец ще зарадва мнозина от вас с раждането на дете в семейството или в дома на приятели. Любовния ви живот през този месец ще е твърде емоционален. Това ще създаде моменти на нестабилност и вие ще трябва да се отнесете много сериозно към всяко напрежение. Успокойте нещата, преди хармонизирането на отношенията ви да е станало твърде сложно.

Жените Козирог ще имат благоприятно време за развитие на свои лични планове и цели. Добър старт ще получат ваши нови начинания, работа с юридически представители и др.

Мъжете ще имат очакване за разговор или среща с жена, за развитие на лични или професионални отношения с жени и др.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през февруари ще имате причина да се съберете с други хора или да пътувате. Поводи за това могат да бъдат важни празници в живота на приятели или роднини. Възможно е да присъствате на събития свързани с годеж, сватба и др.

През този месец благодарение на ваши действия двама души могат съдбовно да се срещнат, да се влюбят един в друг и дори да създадат семейство.

През този месец ще сте склонни да предизвиквате конфликти, водени единствено от собствената си гледна точка. Отпора, който ще срещнете от другата страна може да остави у вас емоционална рана или неудовлетворение от собствените ви действия.

Като цяло пред вас е месец, в който ще имате късмет във важни за вас неща, но всичко ще зависи от умението ви правилно да преценявате собствените си действия и преди всичко да действате мъдро, а не емоционално.

Не с натоварвайте със спорове или други негативни емоции.

През този месец благоприятно развитие ще имат планове свързани с подобрение на ваш дом, ремонти от различен характер или закупуване на нов имот (жилище).

Някои от притесненията ви ще имат връзка със здравето на мъж или събития, които ще възникнат като следствие на негови грешки. И в двата случая, нещата ще имат благоприятно развитие, но ще ви се наложи да се справяте с различни ситуации.

Изненади през този месец ще донесе любовният ви живот.

Жените родени под знака на Водолей трудно или бавно ще реализират своите планове. Някои неща ще останат недовършени и ще продължат своето развитие и през март. Бъдете внимателни, но не и подозрителни при работа с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще имат динамичен месец, а при младите мъже контрола върху развитието на събитията ше се окаже почти невъзможен.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през февруари ще се наложи да обърнете по-голямо внимание на коментари или събития, които засягат хора, с които имате сложни отношения. Те може да са ваши опоненти или определено да са негативно настроени срещу вас. Ще бъде добре правилно да отсеете истината и лъжата в информацията, която ще получите. Не се впечатлявайте от всичко и не бързайте да си правите прибързани заключения.

Проверявайте по-внимателно информация, която ще получите от хора родени под земните зодиакални знаци.

През този месец неочаквано ще възникнат причини да отсъствате от работа или училище (ако учите) за определен период от време.

Възможни са промени в работата ви, които ще приемете негативно или с някакво съмнение.

Във финансов план вашите разходи ще бъдат по-големи от обикновено, като причина за това ще бъдат някои неочаквани събития.

Важна роля във финансовите ви дела ще изиграе човек от кръга ви роднини, но определено с действия във ваша полза.

През този месец ще преживеете емоционално един неуспех или друго тъжно събитие свързано с жена родена под воден зодиакален знак.

През този месец ще имате повод за събиране свързано с момче или с мъж.

През този период от време ще възникне отлагане или промяна в планове свързани с пътуване. Ако все пак тръгнете на път подгответе се добре за всякакви неочаквани ситуации.

Жените Риби да се погрижат за здравето си и да избягват самолечение и поставяне на собствени диагнози. Една новина или съобщение може да ви уплаши, но това определено са прибързани реакции от ваша страна.

Мъжете ще имат интересни срещи и контакти с важни за плановете си хора. Възможно е да имате по-честа комуникация с дете или с млади хора, които в момента са на някакво разстояние от вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)