Преживяно в Стара Загора – не е за гнусливи хора!

В рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА получихме гневно писмо от старозагорец, описал ужасното си преживяване на един кафе автомат в Стара Загора.

Ето какво разказва нашият читател:

„Вчера, по огромно изключение, си взех кафе от уличен автомат – знаете ги, тези, които са на всеки ъгъл. От години не ги ползвам, защото от застоялата им вода ме боли стомах и имам един определен дискомфорт, свързан с дълъг престой в едно определено помещение. С две думи – така се разстройвам, че и успокоителните не помагат.

Та, да споделя новия си опит. Имам позната, която държи няколко такива машинки. Винаги е казвала, че те вътре са херметични, няма как да влезе нещо от вън, стерилно е почти като в болница. Както се казва – идвай, доктор Хаус, и оперирай вътре!
Е, да, ама не! Минавам покрай машинката, решавам се, пускам стотинките вътре и с интерес гледам как ми тече кафето. Щото в 6 сутринта няма какво друго да гледам. Изпиуква апаратчето, че съм готов, бъркам да си взема стотинките ресто – 10 са, ама все пак е нещо и ГРЕДА! Няма ресто! Няма! Чувствам се леко ощетен, но го преживявам бързо – както казах са само 10 стотинки. Сега, това е малко хитреене – 10 човека по 10 стотинки си е 1 лев, колкото са две кафета, но хайде, от мен да мине, може да няма пък, знам ли.

И тук идва гадната част – моля бременни, със слаби нерви и гнусливи хора да не четат.
Вдигам прозорчето отпред, посягам да си взема чашата с кафе и върху ръката ми, от иначе херметичната стерилна машинка, пада ХЛЕБАРКА!

Е, ако не сте виждали възрастен човек да танцува в шест сутринта на улицата – идете до някоя кафе-машина и гледайте сеир. Такъв казачок с елементи на фламенко му ударих, че и Нешка Робева, Александра Раева и Алфредо Торес биха ме взели в отборите си без кастинг! Доктор Хаус избяга от операционната, аз хвърлих, признавам си – на улицата, чашката и се изнесох с триста.

В заключение ще добавя – не стига, че машината не ми върна ресто, не стига, че имах хлебарка, а после се сетих и, че щеше да се наложи да си разбъркам пълната до горе чаша горещо кафе с пръст – явно освен ресто машината не пуска и бъркалки.“


image0 (9K)