Представяме ви: „БУЛАГРО“ – надежден партньор на добрите селскостопански производители в България

Днес компанията има изградената търговска и сервизна мрежа в цялата страна

Компанията „БУЛАГРО“ е регистрирана през 1989 г., като постепенно се развива и разраства, разширявайки обхвата на своята дейност. Целият инвестиционен портфейл е обединен през 2007 г. чрез създаване на холдинговата структура БУЛАГРО ГРУП ХОЛДИНГ ЕАД. Неин основател е Христофор Бунарджиев – бизнесмен с ясна визия за бъдещето, с конкретни и точни цели, към които се стреми в личния и професионалния си път.

БУЛАГРО развива своята дейност в следните направления:

БУЛАГРО АД – търговия с продукти за растителна защита и торове, хибридни семена, селскостопански застраховки, услуги, агроконсултации. Разполага с най-голямата aгроаптека в региона на Стара Загора.

БУЛАГРО МАШИНИ АД – многогодишно присъствие в агро сектора с продажба и пълно сервизно обслужване на селскостопанска техника на световни лидери, сред които Poettinger, Hardi, Bogballe, John Deere, Mascar, Einboeck.

Компанията има изградената търговска и сервизна мрежа в цялата страна – Стара Загора, Нова Загора, Бургас, Карнобат, Добрич, Полски Тръмбеш, Монтана и други.

БУЛОЙЛ ЕООД – доставка на гориво и смазочни материали за селскостопанска техника.

БУЛАГРО ЗЕМЯ ЕООД – създадена през месец април 2007 г. с основна цел арендуване на земя за изпитвания на нови технологии, семена, производствени опити и тестове. През 2013 г. в базата на компанията в старозагорското село Яздач заработи и модерен завод за заготовка на семена за посев, оборудван с машини от най-висок клас.

Вече 27 години „Булагро“ е надежден партньор на добрите селскостопански производители в България. Компанията е водена от желанието да предоставим най-добрите продукти, условия и технологии, за да могат земеделските производители да произвежда повече и по-качествена продукция.


image0 (9K)