Предсказанията на известната астроложка Тамара Глоба за 2017г. Задават се кризи, земетресения и тотални промени

Известната руска астроложка Тамара Глоба направи своята прогноза за 2017 г. – Годината на Червения огнен петел. Какви събития и трусове ще станат през следващата година, какво го чака светът. Тя дава и съвети какво трябва да се прави, за да не се разгневи символът на годината и как да заслужим неговото благоразположение.

Астроложката отбелязва, че отминалата високосна година се е оказала доста сложна, за което е предупреждавала.

„Представете си зимното слънцестоене – най-дългата нощ в годината, когато слънцето се потапя в яма, и ни се струва, че изгревът няма да настъпи. 2016-а даваше именно такова усещане. Сякаш цялата година беше в зимно слънцестоене“, посочва тя и допълва, че през изминалата година е властвала Маймуната.

„А този знак винаги носи разрушения. При това във всички сфери на живота. Хората започват да се надсмиват над светите ценности, които някога са се ценили и уважавали. Но има и добри новини – когато достигнеш до най-ниската точка, разбираш, че няма накъде да падаш повече. Напред е само възходът“, заявява Глоба.

Според нея 2017 година е времето на надеждата. 

„В света вече няколко години върви период на глобална промяна, и това ще се прояви активно и през настъпващата година. В момента вървят промени – след избора на новия президент на САЩ. Политическата система на Америка ще стане тотално различна. И заедно с това ще има промени по целия свят“, прогнозира астроложката.

Събитията от глобалната световна промяна са започнали още през 2010 г. и тези, които четат прогнозите на Глоба всяка година, знаят това, посочва тя.

„Този процес ще продължи до началото на 2020-а година. Това, което хората наричат криза, всъщност е световна промяна. Установените системи вече стават непригодни. Световната политика ще се развива в посока обединение. Започва търсене на партньори, ново ниво на сътрудничество. 2017-а е времето на дипломатите и политиците, създаването на нови закони и нов световен ред. Изцяло ще бъде преосмислена ролята на ООН и НАТО. Започва много интересен период.

Налице е тенденция към мир. Русия поетапно ще преобърне отношенията си с Украйна и с други страни. Но вече на съвършено нова основа и при други, изгодни за страната, условия, казва Глоба за родината си. Тя обаче изтъква, че не всичко ще върви лесно и гладко, ще има и кризисни моменти. В началото на годината се очакват доста проблеми, това ще е време, когато всички ще дрънкат оръжия.

В края на лятото и началото на есента финансовата система ще покаже, че не оправдава съществуването си в новите условия.

„Хората, които сега работят тихо и кротко над новости във финансовата сфера, могат да се придвижат мощно напред през следващите години. Ще се появят нови милионери. Най-важното е, всеки да работи в своята сфера и постоянно да се усъвършенства“.

Казвам това непрекъснато. Хората ме питат как да живеят оттук-нататък, как да свикнат с новите условия, с друга финансова система. Много просто, казвам аз – ще влезете в тях като нож в масло. Ние и сега преживяваме непрекъснати трусове, но продължаваме да живеем и работим. В живота постоянно се променят различни неща и ние свикваме с тях. Ако, разбира се, това не са крайни обстоятелства, като войната, например. Важното е, че имаме семейство, деца, работа, развитие и смисъл на живота, казва Глоба.

Тя обяснява и символа на предстоящата година:

В какво се крие красотата на Петела? В това, че е предвестник на разсъмването, на утрото. Символът на идващата година предупреждава хората за промени, за нови събития.

От една страна петелът е много мощен традиционалист. Той обича да се пазят устоите и традициите. Цени съюзите: приятелските, брачните, обществените. Той задава една посока, която ще се развива дълго.

От друга страна Петелът предупреждава, кукурига, за бъдещето. Той иска промени, агитира и се бори за тях. Петелът върви в авангарда, но в същото време иска да съхрани това, което му е скъпо.

Глоба предрича, че 2017-а няма да се размине без природни бедствия и сочи, че ще има поредните движения на пластовете на Земята. Тя предупреждава, че хората, които живеят в планински зони трябва да са внимателни. Особено тези, които са в регионите на Далечния Изток и планинския юг.

Също така са възможни катаклизми, свързани с вода. Тази зима, през януари, аз бих била предпазлива да пътувам за океански страни – към Тайланд, Южното полукълбо, Средния Изток.

В Европа зимата ще бъде студена, снежна и ледена. Това е свързано с общите планетарни тенденции.

А какво ще се случи в световната политика?

„Европа най-накрая ще се откаже от дотациите и способите, посредством които плаща на безработните мигранти – просто няма да има излишни пари. Евросъюзът ще върви и занапред към разпад – тенденцията започна през 2015 г. Ще се появят нови съюзи. Държавите ще продължат да се стремят към самоидентификация. Някои ще се замислят за обединение със съседите. Европейските страни ги чакат промени, започвайки от средата на 2018-а – година, която няма да бъде обикновена.

Санкциите срещу Русия няма да бъдат отменени, но ледът полека-лека ще се топи.

Идването на Доналд Тръмп на власт е символът на времето.  Победата на Тръмп на изборите не е случайна. Това е тенденцията – стремеж към промени. Тръмп е изцяло нова фигура, много интересна във всякакъв смисъл. За своето време Горбачов също символизираше промени в целия свят, смята астроложката. От гледна точка на астрологията Владимир Путин и Доналд Тръмп не са съвсем на една вълна, но ще се разберат, прогнозира Глоба.

Ако се обобщи, предстоящата 2017 година ще раздава щедро аванси и шансове на хората. Те трябва да ги приемат без да се замислят много, за да не изпуснат възможностите. Запомнете, че не всички, но много промени ще доведат до няколко години до подобрение. Тези, които съумеят да прескочат ямата на световната промяна, ги очаква просветление и по-добри дни, отбелязва Тамара Глоба.

Превод: ПИК


image0 (9K)