Предложение за работа – изкарай 2000лв докато спиш!

 Българска компания се появи с уникално предложение за работа. Наема човек за една от най-желаните професии в цял свят – „експерт по съня“. Той ще има задачата да изпробва и оценява различните матраци, предлагани от фирмата, срещу брутна месечна заплата от 2000 лева. Служителят ще оценява матраците във видеа, в които описва всеки модел.

Всяка вечер той ще спи на различен матрак, който ще бъде доставен в дома му през деня. Неговата задача е да даде изчерпателна информация за характеристиките на продукта и за качеството на съня, което той осигурява. Видеопрезентацията пък може да бъде заснета с обикновен смартфон.
Избраният за позицията ще премине едноседмично обучение, по време на което ще получи подробна информация за матраците, за да се превърне в професионален оценител.
„Идеята е този човек да даде обективно, но и професионално мнение кой модел е добър и кой не чак толкова“, обясни управителят Теодор Боев пред „Труд“. Той споделя още, че компанията е успяла да се наложи с иновативен и нестандартен маркетинг, макар че е на пазара само от няколко години.
Боев признава, че идеята е взаимствана от популярен сайт за резервации, който преди време предложил щедро възнаграждение за сходна позиция – експерт, оценящ качеството на услугите, като прекарва по една нощ в хотели по целия свят. След извършена проверка се уверили, че никоя компания у нас няма подобна позиция.
„Като специалисти в бранша смятаме, че това, което хората търсят, е независимо мнение, а не просто реклама“, коментира управителят.
Съвсем очаквано, интересът към позицията е висок. Само за първите 24 часа от обявяването й са се записали близо 30 кандидати. Единственият недостатък на предложението е, че работата
не е постоянна, а само за два месеца. В компанията са изчислили, че това е необходимото време, което ще е нужно за оценка на всичките им продукти.

http://BNews.bg


image0 (9K)