Предизвиквам 23 668 души да отделят по 10 лв, за да дарят живот на един млад мъж

Аз ще си позволя да предизвикам 23 668 човека с големи сърца. Ако всички преведат по 10 лв., това са 236 680 лв., пише ни Дани Новакова и продължава:

„Благодаря предварително!!!!! Вярвам в доброто и човечността! Вярвам и в това, че имам съмишленици! Давайте хора, нека помогнем! СПОДЕЛЕТЕ ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА ЗА ДА ДАДЕМ ШАНС ЗА НОВ ЖИВОТ НА НИКОЛАЙ . МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ И СПОДЕЛЕТЕ!

МОЯТ ПРИЯТЕЛ, 37-годишният Николай Тодоров от София, е един от тези които имат много рядък вид тумор. Научава, че има рак през 2015 г. Лекарите в България 3 месеца не могат да установят какъв точно е туморът. От близо две години Ники води борба с болестта, решила да му обяви война. Момче като всички останали, момче с мечти и огромно желание да изживее живота си пълноценно. Да завърши образованието си, да изживее любовта си, да бъде опора на майка си. Ники е прекрасно момче, умно, забавно, упорито.

Мечтите му днес започват с първата – да се излекува. Силно вярва в доброто и хората. Тази вяра го зарежда с надежда за утрешния ден.

Николай Тодоров се нуждае от спешна операция в чужбина. Сумата, необходима за операцията, е 167 000 евро. Николай трябва да замине за клиника в Мюнхен. Там ще започнат лечението на коварната болест и дават голям шанс за успех. В социалните мрежи вече върви кампания за набиране на средства“.

Има открита дарителска сметка:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА НА Николай Тодоров Тодоров  В ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА – КЛ. София . BG73CECB97900005298949 BIC: CECBBGSF.

Може да се дарява и в микросметка в Изи пей по КИН : 9824961856


image0 (9K)