Празничният ви хороскоп за утре е вече тук – 26 декември

В сряда мнозина ще се ангажират с изостанали семейни дела и задачи. Това в голяма степен засяга и лечението на близък роднина.

Един флирт или присъствие на приятен човек, ще направи деня ви специален. През този ден мнозина ще се зарадват на подарък или покана.

Новини или разговори с приятели отблизо и далеч ще ви дадат ценна информация за ваши важни планове или финансови интереси.

Овен

В любовта са възможни минути на слабост и отчаяние, поддаване на измама и самоизмама. Овните могат да почувстват умора, а вечерта може да се появи желанието да се усамотят, да медитират и пофилософстват.

Възможно е да бъдат натоварени с много работа данъчните инспектори, работещите в агенциите за недвижими имоти и нотариалните кантори, а също лекарите и работниците от социалните учреждения. Дори и да е възможен доход, той ще бъде съвсем малък.

Телец

Старайте се да приближавате до себе си само близки ви по дух хора, макар че понякога може и да грешите. Този почивен и празничен ден съдейства за уравновесеността на Телците и умението им да следват семейните традиции съхранилия се начин на живот.

Излезте извън града, там може добре да си починете и да съберете сили. Очаквайте приятни изненади и подаръци. Подходящо време за придобивки.

Близнаци

Денят е празничен и е подходящ за разходки, общуване с природата, пътуване на интересни места, среща с приятели и познати. Появата на нови хора може да ви позволи да вземете участие в бъдещи интересни проекти.

Направете си равносметка на постигнатото през годината, като отчетете и допуснатите грешки.

Намерете време за малко спорт за да укрепите физическата си кондиция.

Рак

Възможно е не всичко да се нарежда както ви се иска. Звездите ви предупреждават да обмисляте действията си, когато са свързани с пари. Не пропускайте дори малките детайли в действията си.

Бъдете настойчиви и упорити. Любовта и предаността на близките ви измъкват от неприятности.

През втората половина на деня са възможни интересни срещи със стари приятели.

Лъв

Трябва да избягвате необузданите страсти в сферата на интимните отношения, както и прибързаните постъпки. Избягвайте струпванията на хора и не посещавайте обществени места.

Звездите ви предпазват от стремежа ви на всяка цена да поправите допуснатите грешки или да постигнете напредък в начинанията – вероятно вашите усилия няма да донесат видими резултати.

Дева

Може да сте много чувствителни, раними, но при това се стараете старателно да скривате това под маската на безразличие. От Девите се иска участие в съдбата на близки им хора.

Вероятно е вашите съвети или предложения да намерят отклик и признание.

Възможно е да ви се наложи да извадите доста голяма сума пари, но великодушието ви е възнаградено.

Везни

Старайте се да получите максимално удоволствие от събитията и впечатленията през този ден. Хармонията и равновесието в душата на Везните и тяхното необикновено мислене предразполагат към тях хората.

Очаквайте забележимо подобряване на финансовото положение. Предишните сделки и проекти започват да носят печалба.

Скорпион

Магическите способности на много Скорпиони им помагат да въздействат на хора и събития, да предугаждат изходът от нещата и вярно да определят положението и същността на нещата.

Чувствата и емоциите на Скорпионите могат да добият необикновена острота. Интуицията и дарът да предвиждат са силни както преди.

Стрелец

Крайно нежелателно е да посвещавате този ден изключително за себе си. Може да измислите някакво весело мероприятие за любимия си човек.

На много Стрелци е трудно да избегнат подражателството. Те са подложени на влиянието на авторитетите.

Деловите срещи или съвещания, едрите покупки и планирането на почивката трябва да се осъществяват през първата половина на деня, тъй като през втората няма да можете да взимате правилното решение.

Козирог

Изключете от отношенията си с любимия човек прагматизма и желанието да подредите всички емоции по рафтовете. „Затоплянето“ в отношенията е от полза за всички.

Не е изключено да успеете да изявите всичките си таланти и способности на всякакви нива, да вземете навреме правилното решение и да доведете спорните начинания до победен край.

Водолей

При влюбените Водолеи е възможна меланхолия, мечтателност и страх от бъдещето. Никой не чака и не иска от вас невъзможното, но вие се постарайте да избегнете грешките в личните отношения с хората.

Неповторимостта на Водолеите и нестандартният поглед по отношение на работата, пресметливият ум в съчетание с ексцентричността могат да учудят хората, добре познаващи ги.

Риби

Възможно е Рибите да успеят да победят у себе си съмнението и слабостта пред изкушенията. През този ден може да се започнат нови начинания или да се строят планове.

Най-вероятно е те да бъдат подкрепени от околните. Чиновниците ги очаква повишение в длъжност.


image0 (9K)