Празничен и весел ден, всичко трябва да правите с лекота и усмивка

Луната е в знак Козирог от 02:48 часа до 15:04 часа на 3 февруари.

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Хората стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте това да са семейни проблеми.

Днес уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ е 27 лунен ден от 05:11 часа на 1 февруари до 06:03 часа на 2 февруари.

Мистичен ден. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап. Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас.

Отворете вашите сетива. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Замислете се за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Подходящо време за благотворителност. Всички останали действия с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Препоръчва се медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Опасни са пиянството, силната музика, да сте дълго време сънливи.

Енергиен център на деня са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Стомахът да не се натоварва с тежка и мазна храна.  Добре е да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, даже е препоръчително, но от останалия алкохол се въздържайте.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Покупки – Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Сънищата могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Днес е 18 слънчев ден – Празничен и весел ден, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)