За празниците- красиви и по-слаби с уникална диета без тежки ограничения

Всичко започва в понеделник- седмицата, отказването от цигари, спортуване, отслабването… Предлагаме ви приятен начин, с който до края на седмицата ще изглеждате великолепно и ще премахнете от себе си цели 2 и дори 3 кг. Това е популярната диета със супа от зеле.
Излишните килограми се губят изненадващо бързо. С нея не гладувате, може да си хапвате винаги, когато усетите нужда. През тези 7 дни, освен със супата, ще може да се храните с плодове и печени картофи. Ефектът е гарантиран.

Защо супата е така ефективна? Защото е изключително бедна на калории. Но богата с витамини и ценни минерали!
В различните дни добавяйте печено месо, плодове, картофи, ориз и мляко. Здравословното въздействие е гарантирано!

Рецепта за зелева супа:

Бутилка доматен сок, 2 месести пиперки, 6 стръка праз, една зелка, магданоз, къри по желание, черен пипер и малко количество сол. След сваряването добавяте една ампула витамин С.

Приготвяне:

Продуктите нарежете на дребно и ги залейте с вода. Супата се оставя да се вари в следващите 10 минути на силен огън, а след това до самото им сваряване на слаб. Яжте от супата колкото и когато си пожелаете, пише girl.bg Режимът не бива да продължава повече от 7 дни. След като го приключите, направете почивка и ако сметнете, че имате нужда, стартирайте отново диетата за втори курс, който наново трае 7 дни. За празниците ще сте в топ форма, елегантна и сияеща, лека и енергична!


image0 (9K)