Правилата, които ще трябва да спазва Меган, когато стане съпруга на принц Хари

Американската актриса Мегън Маркъл скоро ще се омъжи за принц Хари и после ще трябва да спазва много правила. Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще е през май е в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзорския замък.

[ad id=“263680″]

Докато пие чай, американска актриса ще трябва да се постарае да държи малкото пръстче на ръката си прибрано навътре – абсолютно неприемливо е да стърчи навън. Освен това, ако обича скариди, Мегън ще трябва да се въздържа от тях, защото кралските особи не ядат ракообразни. Обяснението е просто – мидите, скаридите и раците понякога предизвикват стомашни неразположения. А една кралска особа не може да тича до тоалетната през 5 минути, докато е на посещение на високо ниво.

[ad id=“218548″]

Когато тръгват на път, дори на почивка, кралските особи са длъжни да си носят и дрехи за погребение. За да не се окажат неподготвени. Това се е случило със самата кралица Елизабет Втора. Новината за смъртта на баща й я заварва на ваканция в Кения, заедно със съпруга й. Когато се връща и слиза от самолета, вече кралица, Елизабет се оказва облечена неподходящо за пред медиите, които я чакат.

Членовете на кралското семейство не може да имат лични профили в социалните мрежи. Само в официалния профил на фамилията се публикуват внимателно подбрани снимки. Така се контролира потокът информация и се запазва мистерията около семейството. А от там и интереса към него. Кралските особи не гласуват. Те трябва да са политически неутрални.

[ad id=“218001″]

Интересно е как това правило ще бъде приложено към Мегън Маркъл, която е американка. За американците правото да гласуваш е издигнато до дълг. И изобщо дали Мегън ще има право да гласува в американските избори и ще запази ли американското си гражданство.

Цветът на маникюра на Мегън трябва винаги да е неутрален. Заради стремежа знатните дами да излъчват чистота и изтънченост черните и червените нокти са неприемливи. А ако са облечени в рокли или поли, задължително трябва да носят чорапогащи.

 


image0 (9K)