По какво ще познаете, че пред вас стои Водолей?

Случвало ли ви се е да разпознаете нечия зодия по начина, по който говори, разсъждава, изглежда? Ето кои са най-отличителните белези на зодия Водолей.

[ad id=“263680″]

Водолеите са мечтатели

Те се раждат с перманентни розови очила и сякаш не живеят на този свят. Обичат да мечтаят, а мечтите им ги правят по-добри, уравновесени, приятни за компания, но и доста отнесени. Те са романтици и през голяма част от времето си мечтаят за любов.

Водолеите са мислители

Ако един Водолей се е замислил, то всеки опит да го разконцентрирате ще е неуспешен. Все едно говорите на стена и сте прозрачни за Водолея пред вас.

Водолеите са иноватори

Имат уникални идеи, обичат промяната и прогреса. Развиват се през целия си живот и човек само може да им завиди за ентусиазма и гениалността.

Водолеите умеят да прощават

Те са добряци. Винаги са готови да дадат втори шанс и да простят. Смятат, че всеки прави грешки и стига да се разкае за тях е редно да му бъде простено.

[ad id=“218001″]

Така че не очаквайте да видите разсърдени и злобни Водолеи. Те са същински ангели.

С Водолей не трябва да спорите

Това е изгубена кауза. Те си имат свое мнение по въпроса и ще го отстояват до безкрай. Няма да приемат вашата гледна точка, защото силно вярват в собствените си убеждения. Или иначе казано, имате си работа с дървени философи.

Водолеите са чудесни слушатели

Ако имате нужда от някого, на когото да споделите всичко, без да се притеснявате, че информацията ще бъде разпространена. Ако имате нужда от съвет или рамо, на което да поплачете. Ако търсите съпричастност. Водолеят е точния човек.

Водолеите не повтарят грешките си

Не са безгрешни, но когато сгрешат, осъзнават грешките си, вземат си поука от тях и повече не допускат една и съща грешка. Като правят цяло правят доста грешки в живота си, но именно те ги правят по-мъдри и им помагат да опознаят себе си, както и много истини в живота.

Водолеите са потайни

Определено няма да им развържете езика лесно. Трудно споделят и не виждат смисъл защо да го правят. Смятат, че колкото повече информация знае някой за тях, толкова по-уязвими стават Водолеите.

[ad id=“218548″]

Страхуват се да не бъдат наранени или просто се срамуват, поради което не говорят много за себе си. А и често остават неразбрани, което съвсем ги демотивира да говорят.

Водолеите за артисти

Те имат вроден усет към красивото и умеят да го ценят и създават с ръцете си. Дори да нямат точно такъв талант, си падат по музиката, танците, театъра, книгите, филмите.

Водолеите са големи анализатори

Дотолкова се задълбочават да разсъждават върху всяко едно нещо, че чак вредят на себе си и собствената си психика. Мислят и премислят до безкрай и никога не стигат до правилно според тях заключение.

Водолеите са самоуверени

Рядко ще потърсят помощ, а дори и да се нуждаят от такава, няма да го признаят и ще се мъчат сами да се справят със ситуацията.

Водолеите са много предпазливи

Рядко показват емоциите си и много внимават с кого се сприятеляват. Дори и да сте приятели с Водолей от години, най-вероятно все още знаете само 1/10 от живота им. Показват емоциите си само пред най-най-близките си, а истинските им приятели са не повече от 3-4.

 


image0 (9K)