По какви жени си падат мъжете според зодията

Kакви жени мъжете смятат за атрактивни и типовете, които често избират за дългосрочни връзки. Понякога звездите изглежда знаят много повече за хората, отколкото те самите. 

[ad id=“263680″]

Овен (21 март – 19 април)
Овните не могат да устоят на силни и независими жени. Представителите на тази зодия обичат, когато тя изказва смело мнението си и не се предава пред никое предизвикателство. Успехът и уменията са мощни афродизиаци за Овните.

Телец (20 април – 20 май)
Жена, която е много подкрепяща, забавна и женствена ще привлече вниманието на Телеца. Ако тя знае как да го разтърси малко, но в същото време да остане женствена, той определено ще е нейн.

[ad id=“225664″]

Близнаци (21 май – 20 юни)
Мъжът Близнак е сигурно, че много ще си падне по жена, която е интелигентна, креативна и има чувство за хумор. Веднъж, когато тя успее да грабне вниманието му и продължи да го изненадва и изумява, тя ще бъде неустоима за него.

Рак (21 юни – 22 юли)
Мъжът Рак наистина харесва жена, която има доза невинност в себе си и му е напълно отдадена. Когато тя му позволява той да й помага и да я защитава, това е гаранция, че тя го е спечелила.

[ad id=“263680″]

Лъв (23 юли – 22 август)
Мъжете Лъвове са привлечени от жени, които обичат да излизат, да се показват и са уверени в себе си и способностите си. Представителите на тази зодия харесват дами, които държат да изглеждат винаги безупречно. Тя е не само красива, а също така умна, забавна и талантлива.

Дева (23 август – 22 септември)
Мъжете Деви са склонни да се влюбват в типа съседско момиче. Тя е красива, но малко по-сдържана и много интелигентна. Определя се като чувствителна, мисли логично и е толерантна към особеностите на Девите. Тя не трябва да бъде прекалено емоционална, нито да показва големи прояви на привързаност, защото мъжете Деви не си падат по тези неща.

[ad id=“225664″]

Везни (23 септември – 22 октомври)
Мъжете Везни вярват в перфектните връзки, затова постоянно търсят тяхната идеална партньорка. Когато я намерят, те са готови на всичко, за да я запазят. Лошите новини са, че може да бъде предизвикателство за него да намери партньорка, с която могат да се свържат емоционално и интелектуално. Те мислят за атрактивни добре изглеждащи жени, забавни, уверени, подкрепящи, отдадени и интелигентни.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Мъжете Скорпиони искат да бъдат най-добрите и да имат само най-доброто. Жената, по която биха си паднали, е умна, секси, авантюристична, страстна, атлетична и независима.

[ad id=“263680″]

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Типът жена, която се харесва на Стрелеца, е вълнуваща и енергична. Тя събужда любопитството му, а той я намира за провокативна и невероятна.

Козирог (22 декември – 19 януари)
На един Козирог му трябва много да се раздели, а също така да се влюби. Но това се случва, когато срещне жена, която е уверена, но не прекалено настоятелна, секси, но не вулгарна, със собствен живот, кариера, хобита, интереси и мечти.

[ad id=“225664″]

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Жената, която ще привлече Водолея, не се интересува от хорското мнение. Тя винаги прави това, което иска, без да се съобразява с никого.

Риби (19 февруари – 20 март)
Рибите обичат да обичат и често са влюбени. Жената, която наистина грабва сърцето му, е нежна, щедра, широко скроена и обичаща изкуството.

Източник: Iwoman.bg
Снимка: Pixabay


image0 (9K)