Почти прави в самолета? Изглежда и това ще стане

Самолетната индустрия непрекъснато се развива и това засяга всичките ѝ аспекти. Италианска компания, която произвежда самолетни седалки, актуализира концепцията си, представяйки нов тип седалки за пасажерите, съобщава profit.bg.

[ad id=“225664″]

Това е интелигентно и модерно решение за сядане в самолетите на бъдещето, което поставя пътниците в почти изправено положение, посочва T+L. Машините могат да поберат много повече седалки от този тип, отколкото традиционните, а според фирмата, те поддържат „адекватен комфорт.“ (Вашата собствена дефиниция на „адекватен“ обаче може да варира.) Седалката е толкова тясна в долната си част, че мястото, на което са прибрани здраво сгънатите спасителни жилетки, изглежда като забележителна дизайнерска характеристика, вместо като невидим елемент, както е при традиционните места за сядане.

„Дизайнът на седалката позволява увеличаване на броя на пътниците на борда с 20%, което пък води до увеличаване на печалбите на авиокомпаниите.

[ad id=“263680″]

Освен това Sky Rider 2.0 тежи 50% по-малко от стандартните места за сядане в икономична класа, а намаленият брой компоненти позволява минимални разходи за поддръжка“, твърдят от Aviointeriors.  Компанията представи SkyRider 2.0 на изложението Aircraft Interiors Expo в Хамбург. Това е събитие, насочено към авиокомпаниите, а не към пътниците.


image0 (9K)