Почивай в мир, надявам се, че около теб има много KFC и готини момчета

Австралийката Сара Зеленак, която близките й издирваха в последните няколко дни, е потвърдена като една от жертвите на жестокия атентат в Лондон.

21-годишната Сара е работила като бавачка в Лондон и в трагичната нощ е била с приятели, за да отпразнуват заедно новата й работа, пише Woman.bg

Най-добрата й приятелка Сам Хетерингтън написа във Фейсбук:

„Нашата най-добра приятелка Сара Зеленак от 7-годишни. Ти донесе толкова много радост в нашия живот, на мен, Беа и нашите родители, които те взеха под крилото си, не мога да повярвам, че няма да остареем заедно.

Миналия четвъртък ти писах и ти ми каза, че всичко винаги ще бъде наред. Сигурна съм, че щеше да си много поразена от шантавите ни снимки, които са из целия интернет. Почивай в мир, където и да си, надявам се, че около теб има много KFC и готини момчета“.

В нощта на атентата в Лондон, Сара е трябвало да бъде на работа, но в последния момент семейството, чието дете тя гледа, я освободило за деня и тя решила да прекара нощта с приятели. В момента на атаката младото момиче изчезнало от полезрението на близките си и до днес те я издирваха безспирно.

Семейството на Сара сподели, че тя имала билети за трагичния концерт на Ариана Гранде, но решила да не ходи на него. Няколко месеца по-рано, по време на предишната атака в Лондон през месец март, тя отново била в района.

Майката на младото момиче сподели, че с нетърпение очаквала само след няколко дни да прегърне дъщеря си, защото не се били виждали от близо три месеца. „Тя замина на това чудесно пътешествие през март, аз самата я окуражавах да отиде, за да придобие опит, на 21 години могат да ти се случат много неща“. 


image0 (9K)