Почерненото семейство на Янко от Несебър: Имаше всичко, за което бе мечтал. Детето пита: „Къде е тате?“

„Янко имаше всичко, за което някога бе мечтал – любящо семейство, а някакъв камикадзе реши да ни го отнеме“, ридае почерненото му семейство.

34-годишният Янко С. от Несебър е загиналият при кървавата баня на пътя Велико Търново-Русе снощи, пише Флагман.бг.

Той е шофирал лекия си автомобил Опел Астра в посока старата българска столица, когато Голф с бясна скорост навлиза в насрещната пътна лента, удря се леко в друга кола, а после се забива челно в несебърлията.

Ударът е бил толкова жесток, че двете коли буквално са смлени до неузнаваемост. Янко е издъхнал на място, а шофьорът, виновен за инцидента, е приет в реанимацията на търновската болница с опасност за живота. 34-годишният мъж родом е от Русе, но дълги години е живял в Несебър. Намерил любовта на живота си във Велико Търново и се преместил там,създал семейство. През 2012 г. с приятелката му сключват брак. Двамата имат и дъщеричка. По време на фаталния инцидент Янко се е връщал от родния си град Русе, където отишъл, за да се види с роднини. Нямал търпение да се прибере у дома, за да прегърне дъщеричката си.

„Янко бе най-усмихнатият човек на този свят, толкова лъчезарен, толкова добър! Имаше всичко, за което някога бе мечтал – работа, любяща съпруга, прекрасно дете, над което трепереше. И идва някакъв джигит, на който животът явно не му е скъп, съсипва всичко! Всички сме съсипани, не знам как ще преодолеем мъката. Малката постоянно пита за баща си и иска вече да го види, как ще му обясним, че вече го няма?!“, каза през сълзи близък роднина на младия мъж.

Погребението на Янко ще бъде във Велико Търново.

Свързани текстове:  Тежка катастрофа край Велико Търново, има много пострадали

34-годишен мъж от Несебър е загиналият в мелето край Велико Търново


image0 (9K)