Почернената майка на Ивета: Ще погребем детето си в затворен ковчег!

„Потресена съм от това, което днес видяхме в съдебна медицина! Ще погребем детето си в затворен ковчег!!! Очаквах го от този изверг, опитах се да го предотвратя, но тя не искаше детето й да расте без баща!“ Това каза, почернената майка на 19-годишната Ивета, която беше пребита до смърт от бащата на детето си, съобщи изданието burgasinfo.com.

[ad id=“225664″]

Миловидното момиче беше пребито от приятеля си Теньо в дома им в Айтос, а няколко часа по-късно почина в болница. Двамата имат малко момченце, което е станало свидетел на жестокото убийство на своята майка. Детето е поставено под закрилата на социалната служба в Айтос.

[ad id=“263680″]

Трагичният случай с Ивета стана повод за многобройни въпроси – за ролята на социалните служби, както и на съседите – при подобни тежки междуличностни отношения в семействата. Лелята на Теньо, която живее над жилището му в Айтос, заяви, че е подавала сигнал за домашно насилие. Когато идвали полицаи обаче, младата майка им казвала, че няма проблем.

[ad id=“236999″]

Директорът на дирекция „Социално подпомагане“ в Айтос Пенка Добрева твърди, че пир тях няма постъпили сигнали за нередности в дома на Ивета и Теньо.


image0 (9K)