Постарайте се да мислите само за хубави неща!

Луната намалява, всичко в природата се случва по-бавно, по-малко активно. Това важи и за човешкото поведение. 

Процесите в организма не са толкова бързи, колкото през първата половина на месеца. Затова астролозите настоятелно препоръчват засега да се отложат всички въпроси, които изискват големи разходи за труд. По-добре е да намерите дейност за себе си, която отдавна е установена и се е превърнала в навик. Така ще похарчите малко енергия и няма да навредите на здравето си.

Луната е в знак Скорпион до 00:44ч на 5 март – постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание.

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции, лесно биват обхващани от малки и големи страсти. Затова трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки.  Не трябва да се вземат прибързани решения. Често се появява чувство на ревност през този период. Когато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергия върху децата е особено благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях. Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най-добре е ако е свързан с кръвна връзка с детето.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Продължава 20 лунен ден до 23:25ч на 3 март (от 22:09ч на 2 март)

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения.

Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят лесно. Избягвайте сцени на ревност и неразбирателство, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка старайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени.

На двадесетия лунен ден, на физиологично ниво, тялото се прочиства. То самостоятелно се освобождава от вредните токсини, отрови, натрупаната вода. Не забравяйте да пиете достатъчно течности, за да поддържате здравословен баланс.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете само бретона си или  милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 23:25ч на 3 март до 00:41ч на 5 март

18 слънчев ден – Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да се прави с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)