Последен шанс за Лудогорец в Кипър

Лудогорец ще се опита да постигне първи успех в Лига Европа. Днес разградчани излизат срещу кипърския АЕК Ларнака, а мача от Острова на Афродита ще може да наблюдавате пряко от 19:55 по БНТ 1. Редиците на лудогорци са разклатени от раздялата с Пауло Аутуори, а пред дебютиращия като старши треньор Антони Здравков стои задачата да спечели първите 3 точки за „зелените“ във втория по сила европейски турнир.

Пред Здравков стои проблем с контузията на Клаудиу Кешеру. Треньорът ще трябва да решава кой да замени румънския национал  на върха на атаката, като възможностите пред Здравков са Якуб Швиерчок и Брандао.

За Лудогорец на вратата се очаква да започне Ренан. Пред него в защита – Моци, Недялков, Натанаел и Сисиньо. В средата на халфовата линия ще действат Дяков и Кампаняро, а по крилата противника ще застрашават Лукоки и Вандерсон. Марселиньо ще е в обичайната си роля на плеймейкър и ще помага на Швиерчок в офанзивите.

Пред селекционера на кипърците Андони Ираола няма кадрови проблеми за решаване. Домакините от Ларнака също са с нулев актив след първите 2 мача и подобно на разградчани ще направят всчко възможно да победят.


image0 (9K)