Поредно шокиращо разкритие за родната майка на Нети

Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети – Джилда Първанова-Алексиева, се е омъжила за озвучителя на „Диана Експрес“ Красимир Левашки, когато вече е била бременна с нея.

Това разкри най-близкият му приятел Радослав Ангелов, който също е работил за легендарната рок група, като осветител.

Джилда е знаела, че е бременна и се омъжи за Краси с цел да го убеди, че детето е от него. Роди го и Краси беше много щастли. Празнувахме. Тя му каза, че е седмаче, а то беше нормално и доносено дете. В родилното майка му разбрала и тогава Краси я изгони, но след няколко месеца пак се събраха. След това се роди Виржиния, наистина от Краси„, разказа Ангелов пред изданието „Телеграф“.

Виржиния Левашка, обвини майка си, че с телевизионното предаване, в което беше разкрита сензационната вест, че Нети е нейна дъщеря, е вкарала в гроба 68-годишния Красимир.

Той го преживя много тежко, спря да си пие лекарствата, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някои „приятели“, които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство/предателство го срина„, заяви Виржиния.

 


image0 (9K)