Поредната любов на шеф Манчев го надцаква по банкови сметки

Шеф-готвачът Иван Манчев най-после показа новата си половинка публично. Водещият на „Кошмари в кухнята“ публикува в социалните мрежи пикантна снимка, на която е потънал в прегръдките на своята красива любима.

Всъщност връзката им бе разконспирирана още в средата на лятото, когато светските клюкари разпознаха мистериозната блондинка, кръжаща край кулинаря и съобщиха, че това е известната в столичния хайлайф бизнес дама – Ива Бека. Куриозното е, че тя е не просто любовница на Манчев, но и негова сватя, тъй като е майка на гаджето на неговия син. Влюбването им обаче не станало покрай пламенната връзка на младите, макар те да били причината пътищата им да се пресекат. Миналата зима кулинарят и атрактивната богаташка се засекли в баровския ски курорт Куршевел, където попаднали в обща компания по време на почивката си. Покрай разговорите на маса Иван и Ива намерили допирни точни помежду си, но истинското влюбване дошло едва след 3 месеца опознаване, докато открият, че са истински сродни души.

Към аферата с Бека, която има успешен бизнес в областта на рекламата и е с по-тлъсти банкови сметки дори от неговите, Манчев подходил с резерви, тъй като в рамките на 2 години претърпя две скандални раздели. Първо се разведе с майката на двете си деца – Марина, която изостави, за да заживее с доста по-младата от него Цветомила. Отношенията им бързо ескалираха и двамата с любовницата му станаха родители на син Александър, но само два месеца след появата му взеха решение да сложат край на връзката си и мечтите за семейна идилия бързо се изпариха.

Причината, по думи на кулинарния гуру, била, че Цветомила искала да бъдат домошари, а той имал нужда от социален живот и купони. С настоящата му изгора очевидно са на една и съща вълна и обичат нощния живот и скъпите курорти.

Покрай новата си приятелка Манчев е сменил коренно и средата си. Вече често може да бъде забелязан в компанията на фолкпевицата Анелия, която е сред най-близките приятелки на любимата му Ива. Заради нея той дори се вля в Бялото братство и бе засечен да танцува паневритмия заедно с последователите на Петър Дънов на Рилските езера това лято, пише „Ретро“.

 


image0 (9K)