Пореден красив жест на Ваня Михайлова

Бизнес дамата и общинският съветник от ГЕРБ – Стара Загора Ваня Михайлова осигурява топла храна на медицински екипи, работещи на първа линия в борбата срещу COVID-19

Общинският съветник от ГЕРБ – Стара Загора Ваня Михайлова осигурява чрез своята фирма „Метал-М“ ЕООДи кулинарен магазин „Литъл плюс“ топъл обяд за 80 медици, които са на първа линия в борбата срещу COVID-19 в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“.

Тя и нейни близки, и приятели, лично ще доставят хранителните пакети в продължение на 3 дни.
„Това е най-малкото, което можем да направим за хората, които денонощно бдят над нас, нашите близки и приятели, рискувайки собствения си живот. Дай боже, здраве за всички и нека кой с каквото може да помага! Изказвам огромна благодарност и признателност към лекарите, медицинските специалисти и санитарите!“ – сподели Ваня Михайлова.

Припомняме, че през есента г-жа Михайлова превърна рождения си ден в благотворително мероприятие като дари всички получени средства на новата старозагорска гимназия по компютърни науки и математически анализ. Тя успява да напипа най-важните и нужни за обществото теми и да протегне ръка за помощ.

За ЗАРАТА, г-жа Михайлова каза: „Не бива, точно сега не бива благотворителността да спира (предвид разочарованието на мнозина дарители след разследването срещу платформа за дарения). Аз правя своите дарения лично, очи в очи с хората. Имам нуждата да помагам с каквото мога, а в този случай – обядът за медиците не е помощ, не е дарение – благодарност е“.


image0 (9K)