Популярен в САЩ българин-кечист е аут от WWE заради коронавируса

Популярният не само в България, но и в цяла Америка български кечист Александър Русев, чието истинско име е Мирослав Бърняшев, вече не е част от WWE.

Световната федерация по кеч съобщи, че се разделя с нашенеца. От своя страна 35-годишният здравеняк, родом от Пловдив, написа в своя профил в Twitter: „Благодаря на всички, Русев е аут!“

Мерките са взети заради рязко намалелите финансови приходи заради липсата на публика заради пандемията от коронавирус, както и несигурността покрай провеждането на бъдещи шоута. Преди по-малко от месец Радев дари 20 000 долара за всички служители на WWE, останали без доходи.

Освен Русев, WWE освободи олимпийския шампион – легендарния 51-годишен Кърт Енгъл, Зак Райдър, Хийт Слейтър, Карл Андерсон, Люк Галоус, Роуън, Сара Логан, Майк и Мария Канелис и други.

Мирослав Бърняшев започва кариерата си в WWE през 2010 г., като дебютира на основната сцена четири години по-късно. По време на престоя си в компанията става 3 пъти шампион на САЩ и доби огромна популярност в страната. Неговата съпруга Лана не е сред засегнатите и остава на работа в компанията.

„Блиц“


image0 (9K)