Популярен наш актьор може да остане без дом заради телевизионния водещ Богомил Грозев

Телевизионният водещ Богомил Грозев поставил рекорд по най-експедитивно бракоразводно дело и преди дни пред съда разтрогнал брака си с дъщерята на актьора Антон Радичев – Кристина. Заседанието продължило само 30 минути и приключило със споразумение между двете страни, твърди изданието retro.bg

Въпреки че новинарят и бившата му жена уж се разделили цивилизовано – между тях тлеело сериозно напрежение, свързано с издръжката на децата и ипотечния кредит, с който водещият от Нова телевизия прецакал тъста си Радичев. Пред съда Кристина все пак използвала срещу бившия си обстоятелството, че още преди да официализират развода си, Грозев заживял с друга жена и се сгодил с нея. Това наклонило везните в полза на дъщерята на Антон Радичев. Така съдебният състав заставил Богомил да плаща издръжка не само на родния си син, но и на доведеното си дете, което било само на 5 годинки, когато се събрал с Кристина.

Голямата драма на зарязаната жена обаче не била издръжката, а огромният кредит, който преди време водещият я навил да изтеглят, но ипотекирайки апартамента на нейния татко. Идеята била с парите да построят къща в „Бояна“, където да живеят задружно и щастливо, но малко след като банката изплатила на Грозев парите, той заживял с другата жена. Въпреки молбите на Кристина и на Антон Радичев той не пожелал да прехвърли на свое име ипотеката на жилището на актьора, а притесненията покрай дълга и обтегнатите отношения с банката едва не вкарали Радичев в болница.

Ветеранът от Сатирата все още живеел на тръни, че във всеки един момент може да остане бездомен на улицата, защото банката има право да реши да погаси кредита чрез придобиване на апартамента. Разводът уж задължавал Богомил да вземе кредита на свое име, но дори това не успокоило Радичев.

Според слуховете кредитът възлизал на колосалните 100 000 евро. Твърди се, че Грозев е приел да поеме разноските по бракоразводното дело и адвокатите, макар че му се искало с Кристина да си поделят разходите. Сега новинарят се чудел как ще свързва двата края, защото освен две деца и кредит трябвало да угажда и на новата си годеница Мария, която е кинезитерапевт и има студио за красота в София.


image0 (9K)