Полски ясновидец предсказва катаклизми и призовава: При Трета световна война, бягайте в България!

Поляци, бягайте в България и Румъния!„. С този призив към сънародниците си се обърна от профила си в „YouTube“ един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски.

[ad id=“225664″]

Според екстрасенса България и Румъния ще бъдат най-безопасните страни, в които поляците могат да се скрият в случай на избухване на Трета световна война.

[ad id=“263680″]

Яцковски е известен с мрачните си прогнози, в частност за случилата се наистина тежка икономическа криза в Европа. През 2003 година излезе като победител от турнира за ясновидци, организиран от японската телевизия „Asahi“, пишат изданията „Телеграф“ и novini.bg.

[ad id=“236993″]

Сега в аудиоклип с продължителност 9 минути и 26 секунди Кшищоф Яцковски, говорейки за себе си в трето лице, съветва съотечествениците си как да постъпят в ситуация на нова глобална война „Това е абсолютно невероятно пророчество за това къде поляците могат да намерят спасение, ако избухне война, ако избухне Трета световна война!“ – обявява мъжки глас.

[ad id=“236999″]

Кшищоф Яцковски ви казва така: Бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България!“ След това разказва причината, поради която се е родил призивът му. През декември 2007 ясновидецът дал мрачни предсказания за Европа на репортери, които поискали коментар за следващата година. На 15 септември 2008 банкрутът на инвестиционната банка „Лемън Брадърс“ превръща до известна степен пророчеството му във факт. Поради нестабилната ситуация в Европа, Близкия изток и в целия свят – Яцковски трябвало да отговори на въпрос, който още през 2008 година му задала неговата дъщеря – какво би станало, ако се случи катастрофа или въоръжен конфликт. „Ако се стигне до война и сражения, единственото убежище за поляците, безопасно място, където могат да избягат, са България и Румъния„, отговорил той.

[ad id=“218001″]

Самият Яцковски признава, че никой в Полша не свързва Румъния и България с понятието сигурност. Той коментира, че много българи напускат родината си в търсене на късмета си в чужбина.

telegraph.bg / novini.bg

 

 


image0 (9K)