Полицейска кола блъсна четирима души, една жена загина

Една жена почина, а четирима души са ранени след пътен инцидент с полицейски автомобил. Сигнал е постъпил в понеделник в полицията в Плевен, съобщи Нова телевизия.

[ad id=“225664″]

Полицейската кола е ударила четирима души, които са се намирали на пътното платно след претърпян инцидент. Пострадалите, сред които са и полицейски служители, са откарани в болница. На път към медицинското заведение е починала една жена.

На водача е взета кръв за лабораторно изследване. На мястото на произшествието се извършва оглед в присъствието на следовател от окръжната прокуратура.

„Не можем да кажем с колко е карал. Назначени са експертизи. Вчера бяха тежки метеорологични условия. Инцидентът е станал на завой, така че вероятно причините са много”, обясни гл. комисар Христо Терзийски, директор на Националната полиция.

[ad id=“263680″]

„След извършването на съдебно-медицинските експертизи и разпитите ще може да се даде отговор на въпрос вследствие на какви травми и заради кое от двете ПТП-та е настъпила смъртта на жената. Все още е рано за заключения”, коментира говорителят на Окръжна прокуратура Ненка Рачева.


image0 (9K)