Полезни алкални храни, с които отслабването е гарантирано

Хората, които искат да отслабват, следят кои храни съдържат по-малко калории от други. Следният списък с храни е богат на фибри и много други основни хранителни вещества, които ще ви накарат да се чувствате сити за дълъг период от време, без да  напълнеете.

[ad id=“225664″]

Включете тези храни в диетата си, ако искате да се сбогувате с излишните килограми и ще бъдете изумени от резултатите.

Зелена салата – Може да ядете зелена салата толкова, колкото искате, защото тя е полезна за храносмилането ви и е богата на хранителните вещества, от които тялото ви се нуждае всеки ден.

Боровинки – Боровинките са богати на витамин С и други основни съставки, които ускоряват метаболизма ви и укрепват имунната система.

[ad id=“263680″]

Яйца – Яйцата съдържат фибри, които придават чувство на ситост, а са богати на протеини, които увеличават растежа на мускулите. Яжте ги варени, не пържени.

Броколи, зеле, карфиол – Всички те са изключително богати на хранителни вещества и имат ниско съдържание на калории. Това ги прави невероятни за процеса на отслабване.

[ad id=“236993″]

Ананас – Освен калий, витамин С и магнезий, ананасите също са богати на бромелаин – противовъзпалителен елемент, който подобрява имунитета. След като включите ананаса в диетата си, ще ускорите метаболизма и ще свалите няколко килограма.

Ябълки и сливи – 100 гр. от ябълките ще осигури 45 калории, също както и сливите. Сливи съдържат голямо количество витамин С и калий, които са невероятни за вашия метаболизъм. Ябълките са богати на фибри, които придават чувство на ситост за дълъг период от време.

[ad id=“236999″]

Цвекло – Цвеклото регулира нивата на захарта в кръвта и насърчава процеса на изгаряне на мазнините.

Тиквички – Яжте тиквички, ако искате да балансирате съотношението сол-вода в тялото си. Тиквичката съдържа само 42 калории, което означава, че можете да ги консумирате без да натрупате излишни килограми.

[ad id=“237001″]

Портокал, грейпфрут и мандарина – Тези цитрусови плодове съдържат голямо количество витамин С и фибри, които подобряват метаболизма и спомагат за изгарянето на мазнините. Освен това те са богати на флавоноиди, които подобряват функцията на всички други органи на тялото.

Краставица – Състои се от много вода и е с ниско съдържание на калории. Краставицата е идеална храна за отслабване и осигурява на организма ви всички основни хранителни вещества, от които се нуждае през целия ден.

[ad id=“238430″]

Патладжани – 1 патладжан съдържа 24 калории, което го прави невероятно допълнение към вашата диета.

Пъпеш – Пъпешите са богати на вода и други основни хранителни вещества. Те предотвратяват задържането на течности. Пъпешите са алкални плодове, което означава, че те неутрализират киселинността в организма и предотвратяват различни здравни заболявания.

Банани – Бананите предпазват сърцето и подобряват храносмилането. Те също така са невероятни за отслабване.

[ad id=“218001″]

Пуканки – Пуканки е перфектната закуска, ако сте на диета. 1 среден сервиз на пуканки съдържа 31 калории. Но те трябва да се консумират без захар или масло и с малко сол.

Целина – Тя съдържа 95% вода, затова действа като диуретик и помага за излишните килограми.


image0 (9K)