Покана за участие в публично събитие от сдружение „ТЕНИС КЛУБ СИМИТЛИ 2017“


СДРУЖЕНИЕ „ТЕНИС КЛУБ „СИМИТЛИ 2017”

има удоволствието да покани на Демонстрация „Лятна младежка академия за здравословно хранене“.

Инициативата е по проект , финансиран от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от Закона за хазарта за 2020 година на Министерството на младежта и спорта, Договор №25-00-40/25.06.2020 г.

Събитието ще се състои на 15.08.2020 г. в гр. Банско,от 11.00 часа, х-л „Роял Банско Апартмънтс”.

На събитието ще се популяризират възможностите за здравословно хранене и здравословния начин на живот, като превенция на зависимостта от вредни храни сред младите. В павильона на „здравословното хранене“ всички заинтересовани ще имат възможността да участват в ролеви игри по темата, които ще имат състезателен характер.

Забавните игри ще подпомогнат участниците да правят в бъдеще избор на здравословни храни, което е от изключително значение.

Най-високо оценените 5-ма младежи ще имат възможността да получат лична консултация със специалист по здравословно хранене и на база получените резултати да им бъдат изготвени персонални хранителни режими.

Целта на Сдружението е да помогне младите хора по едни интересен и забавен начин да научат повече за здравословното хранене и здравословния начин на живот, да придобият компетенции, като по този начин да популярзират здравословния начин на живот сред други младежи.