Позата, в която обичаме да спим разкрива характера ни

Прекарваме много голяма част от живота си в сън и не си даваме сметка колко много говори за нас позата, която ни  е най- удобна за сън. В каква поза спите и как се събуждате най-често? Тя разкрива характерът ви:

[ad id=“225664″]

1. По гръб

Малко хора спят по гръб и намират това за удобно. За това и хората, които го правят са специални и характерът им е неповторим. Те са по-различни от другите, имат нестандартни хобита и нестандартен поглед към живота. При тях материалното не играе никаква роля в живота им и предпочитат да му се наслаждават чрез духовното. Вежливи са, биха помогнали на всеки и никога няма да ги чуете да се оплакват за каквото и да било. Обичат да са заобиколени от малко хора, но близки до техните разбирания.

2. Свита поза

Хората, които спят в толкова „затворена“ позиция са затворени и по душа. Не допускат случайни хора в живота си и изобщо не са общителни. Предпочитат да четат книга или да погледат филм, пред това да отидат с някого на разходка. Обичат малките удоволствия на живота и биха се зарадвали на ароматно кафе в слънчев съботен следобед. Това им трябва, за да щастливи. Казват истината право в очите на хората и това понякога им донася много проблеми. Но така са свикнали и така действат.

[ad id=“263680″]

3. Отворена поза

Хората, които обичат да спят по корем и да заемат голяма част от леглото, са отворени към света и хората около себе си. Обичат да общуват, да създават нови приятелства и да живеят активно. Не лъжат, откровени са и светът за тях е забавление, както и отговорности, разбира се. Обичат да пътуват, да изживяват нови неща и да не се задържат на едно място. Те са откровени и честни като децата.

4. В прегръдка

Хората, които обичат да гушкат нещо, докато спят, са много раними и нежни души. Те са изключително добронамерени, плахи и вярват в доброто така, както в нищо друго на света. Имат най-много обич в сърцата си и търсят на кого да я подарят. Не понасят интригите и гледат да стоят далеч от тях. Когато са влюбени, правят всичко за половинката си и не допускат нищо да помрачи щастието им.

Източник: actualno.com


image0 (9K)