„Под прикритие“ се завръща, Милото сменя Джаро

Най-гледаният български сериал – хитовата кримка на БНТ „Под прикритие”, се завръща на телевизионния екран с нов, шести сезон и вероятно с нови продуценти. Снимките на мегапродукцията стартират до месец, а шефът на обществената телевизия Емил Кошлушов води интензивни преговори с испански и немски дистрибутори, които ще държат правата за разпространението на сериала извън България.

Така БНТ няма да похарчи нито лев за завръщането на най-рейтинговия си сериал, а целия масраф ще бъде поет от испанските и немски продуценти. Предвижда се новия сезон на поредицата да бъде от 8 епизода, като всеки от тях ще струва около 2 милиона лева. БНТ ще осигури снимачна техника и оператори, а засега от телевизията пазят в тайна кой ще е режисьорът на „Под прикритие”. Малко вероятно е това да е Димитър Митовски, макар пловдивчанинът да е създадател на крими поредицата.

„Голяма част от звездния актьорски екип на сериала не иска да работи повече с режисьора Митовски, затова се търси друг вариант. В екипа от сценирасти със сигурност ще е актьора Мариан Вълев, превъплатил се в образа на гангстера Куката в поредицата”, издават посветени.

В новия сезон на „Под прикритие” обаче няма да участва актьора Михаил Билалов, придобил популярност като мафиотския бос Джаро в поредицата. За заместник на Билалов като нов бос на мафията се спряга друго популярно актьорско име – Калин Сърменов, настоящ директор на Сатиричния театър. Идеята Сърменов да се превъплати в образа на гангстер е на Емил Кошлуков, разкриват запознати. Любопитен детайл е, че актьорът вече е играл мастит мафиот, но в друг хитов сериал – продуцирания от Би Ти Ви „Седем часа разлика”, в който Сърменов събра овации като мафиота Милото.

Новият екранен герой на Милото все още се разработва от екипа, мислещ сценария на 6-и сезон на „Под прикритие”. Вече се знае, че събитията ще текат като предистория на случилото се, пише „Уикенд“.

В новия сезон на „Под прикритие” вероятно ще участват и братята Явор и Захари Бахарови, ще има и нова актуална хубавица. Сред спряганите имена е това на Надя Атанасова, бивша водеща на предаването „Елит” по БНТ.

 


image0 (9K)