Под платото Гиза в Египет древна стълба влиза в земята и задава въпроси за неизвестни технологии

Медиите на някои страни от Близкия изток наскоро докладваха за ново изненадващо откритие на египетски археолози, а именно – за мегалитни структури във формата на огромна стълба, слизаща в земята от огромен тунел, пише esoreiter.ru.

[ad id=“225664″]

Според академичните учени, какво е това?

Може би това е тунел от подземието на някога разрушена пирамида. Нещо подобно наблюдаваме например в пирамидата на Хеопс. От друга страна, тя може да бъде „тунел надолу“ в същата древна пирамида, която не е оцеляла досега.

Особеното тук е, че се виждат обработени каменни блокове с някаква древна технология, което за широката общественост изглежда доста убедително. Но основното разминаване в този случай се състои в това, че тази структура е открита преди много години, а е потулена и там не се допускат не само журналисти или туристи, но дори и видни археолози. Разкопките продължават от десетилетия и са се превърнали в „тайна военна база“. Това, което е там, търси египтяните (или тези, които стоят над тях)?

Консервативните теоретици за артефактите скрити под платото на Гиза и техните  две версии

[ad id=“263680″]

Първата се основава на споменаваното от Херодот за някои подземни архиви на египетските жреци с „велики“ артефакти, че те са наследени от боговете (или предците, например, представители на Атлантида). Добре известно е, че докато военните не отворят всичко това и то не се изследва, и мишката не можа да се провре вътре. Иначе, въз основа на това откритие, наложената от учени – помощници на Илюминатите, картина на света, просто би могла да се разпадне като къща от карти.

Втората версия е на базата на по-модерни източници и по-специално на одобрението на пророка САЩ Едгар Кейси, който казва, че в Гиза са открити не просто някакви музейни артефакти, а там са машините и механизмите на богове и предци, че именно там е скрита Звездната врата „Старгейт“.

Превод ЗАРАТА


image0 (9K)