Подходящи цветове за интериора на дома, според зодията ви

За всяка зодия има определен цвят, в който се чувства най-комфортно и това е знакът в кой цвят да обзаведете дома си
Ако се чувствате комфортно в обстановка в конкретен нюанс, това си има обяснение. Ще се изненадате, но влиянието, които има цвета на интериора е различен за всяка зодия. Когато решавате в какъв нюанс да бъде обзавеждането на дома ви, знайте че това ще окаже сериозно влияние както върху емоциите ви, така и върху здравето и светоусещането.

Ето кой цвят е вашият, в зависимост от зодията ви:
Овен – розово

Прието е на розовото да се гледа като детинско, несериозно. Но очевидното не може да се пренебрегва: топлина, уют, яркост ще намерите във всички нюанси на розовото. За динамичния, общителен Овен, този цвят ще бъде спасение от скуката във всякаква форма и ще им действа като гореща прегръдка. Овен ще се чувства страхотно и в интериор с оранжеви и златни тонове.

Телец – черно

Инатът на Телеца е пословичен и винаги коментиран. В действителност, тези смели и решителни хора просто имат ясна позиция, която защитават до последно! Черният интериор е идеален за дома на телците, стига да си позволят подобен лукс в хола. Кафяво и бежово ще балансират темперамента на някои представители на знака.

Близнаци – жълто

Цветът в интериора е особено важен за Близнаците. Променящи се, многолики – тези хора не знаят покой. Слънчевите цветове са идеални за тях, защото са активни и енергични. Допустими са дори и сини, небесни оттенъци, за да се чувстват уютно у дома.

Рак – светло син

Ракът с основание се счита за заклет домошар и перфектните цветове за тях са успокояващата гама на синьото. Възхитителните нюанси на синьо, светло лилаво, синьо-сиво – точно това е, което иска душата на всеки Рак.

Лъв – виолетов

Изглежда, че Лъвът може да вдъхнови всеки и да го зарази любовта си към живота и кралското настроение. Виолетовото ще създаде възвишена атмосфера в къщата, която е толкова необходима за него!

Дева – кремав

Цветът на кравето масло, бежовите нюанси ще помогнат на девите да се чувстват сигурни в свой собствен свят, където всичко се случва както трябва. Всички светли нюанси лекуват представителите на зодията. Ще се чувстват мир в душата и възобновена сила!

Везни – зелен

Зеленото цветът на хармонията, толкова необходима на Везните! Изумрудените нюанси, цвета на млада трева, цвета на мокри пасбища – стени и мебели в тези нюанси ще се променят към по-добро живота им.

Скорпион – червено

Скорпионите са хора с развита интуиция, чувствени, страстни. Те се чувстват великолепно в обител, решена в червени и дори лилави нюанси! Оранжево и черно също ще създаде благоприятна атмосфера за Скорпионите.

Стрелец – шоколад

Този цвят няма да остави равнодушен Стрелеца! Шоколадови-кафяви нюанси допринасят за философско настроение, което често ги обхваща. Също така, на тази неспокойни мечтатели пасват сини и зелени цветове в стаята, където най-често прекарват времето си.

Козирог – сиво

Неутралните цветове помагат козирозите да се чувстват по-силни, да се събират и дисциплинират! Допустими са акценти на синьо. Козирозите обичат всичко да им е изпипано. Затова и много внимават при избора на мебели и декоративни елементи от интериора.

Водолей – оранжево

Цитрусите акцентират върху оригиналността на Водолей и създават усещане за празник! Оранжевата гама стимулира старание и творчество, и помага да се отървете от стреса. Перфектно!

Риби – синьо

Чувствителните Риби се нуждаят от покоя на синьо, гълъбово и лилаво. Те ще се чувстват в хармония, ако обзаведат дома си с цвета на водата или космоса.

Източник: woman-onthe-top.net


image0 (9K)