Подробности по случая с обесената млада жена в следствения арест

Подробности за задържаната жена от Мездра, която се обеси в следствения арест към Врачанския затвор. Жената трябвало да бъде отведена за допълнителни следствени действия, но настояла преди това да отиде до тоалетната.

[ad id=“225664″]

След като се забавила повече от обичайното, надзирателите се усъмнили, че става нещо и разбили вратата на помещението, съобщава „Телеграф“, цитиран от БЛИЦ.

Униформените се натъкнали на ужасяваща гледка. 23-годишната Петя Цокова висяла на бесилка, направена от собствените ѝ дрехи.

Тя свалила почти всичко от себе си, усукала дрехите и така си спретнала примката, която прехвърлила през една от куките на казанчето. Полуголият ѝ труп вече започвал да изстива. По всяка вероятност жената набързо е взела решението и се е обесила още щом е останала сама в тоалетната, коментираха разследващи.

[ad id=“263680″]

Припомняме, че на 11 септември криминално проявената и осъждана за кражби млада жена нападна в Мездра самотно живеещ възрастен човек. Петя Цокова влязла в къщата му и го заплашила с нож, след което му взела 20 лв., мобилния телефон и избягала. Часове по-късно полицията я откри в изоставен железен фургон недалеч от къщата на ограбения човек. Задържаната направи пълни самопризнания, като в нея бяха открити ножът и телефонът.


image0 (9K)