Подробни данни от полицията за вчерашната катастрофа край Казанлък, при която почина млада жена

Подробни данни от полицията за вчерашната катастрофа край Казанлък, при която почина млада жена на 30 години

На 21.03.2019 г., около 06.35 ч., в гр. Казанлък, на пътен възел на първокласен път І-6, посока гр. Казанлък – гр. София, в лентата за престрояване, се е движил л.а. „Опел“, управляван от 30-годишна жена от с. Копринка, общ. Казанлък. При включване по ПП I-6 водачката не пропуснала движещ се по него л.а. „Тойота“, управляван от 26-годишен мъж от с. Цар Самуил, общ. Тутракан, в следствие на което същият блъснал л.а. „Опел“ в задната му част. При удара л.а. „Опел“ излязъл от пътното платно и се е преобърнал в крайпътна канавка, а л.а. „Тойота“ също излязъл от пътното платно и се е блъснал в бетонна колона на пътен надлез.

В следствие на настъпилото ПТП е загинала водачката на л.а. „Опел“. Пътуваща в същия автомобил 32-годишна жена от с. Копринка е получила комоцио. Возещ се в л.а. „Тойота“ 25-годишен мъж от с. Цар Самуил е получил комоцио, а 30-годишен мъж от с. Цар Самуил е получил травма в коремната област. Всички пострадали са откарани във ФСМП -Казанлък, без опасност за живота.

Водачът на л.а. „Тойота“ е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества с технически средства, като пробите са отрицателни. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343 от НК.


image0 (9K)