Подготвят празничната украса за Коледа в Стара Загора

Подготовката за коледните и новогодишните празници в Стара Загора вече върви. Празничната украса на града включва различни светещи елементи по главната улица, в централна градска част, булевардите. По традиция пред общината ще бъде издигната коледна елха, а светлините ѝще бъдат запалени на 6 декември в 17,30 часа.

Тази година Община Стара Загора организира конкурс за коледна украса. Апелът е към всички жители на града, да допринесат за празничното настроение със своя оригинална външна коледна украса. Нека в очакване на Рождество улици, витрини, сгради, търговски обекти, балкони, дворове и междублокови пространства да заблестят с атрактивна и стилна коледна визия. Най-запалените създатели на коледна украса могат да участват в конкурса „Да събудим коледния дух“, като качват своите снимки в страничката на групата под същото име във Фейсбук .
Там фотосите ще могат да бъдат видени и оценявани от всички.

Създателите на най-красивата и въздействаща украса, която получи най-голямо одобрение от посетителите на събитието във ФБ, до 19.12.2016 г., ще получат награди. Желаещите да участват да изпращат снимките за конкурса и на имейл – [email protected] .


image0 (9K)