Подаръците на Плевнелиев към любимата Деси – от тузарски автомобил до разкошни букети

Президентът Росен Плевнелиев се превърна в Дядо Коледа, обсипващ с подаръци новата си любов – синоптичката на Нова ТВ Деси Банова.

[ad id=“263680″]

Най-големите промоции са ТУК

„Не съм с Росен заради милионите и положението му. Била съм с много по-богати мъже от него, последният мъж в живота ми също беше милионер“, кълняла се пред колежки Деси Банова, пише в. Уикенд.

Тя обяснявала, че била запленена от Плевнелиев не заради тузарските му палати в Гърция, Черноморец и разложкото село Баня, нито заради многомилионната му банкова сметка, а тъй като никога досега не е имала толкова ерудиран и галантен мъж до себе си.

Откакто е с Росен Плевнелиев, Деси Банова бере плодовете на дългогодишната бизнес и политическа дейност на експрезидента.

Неотдавна тя получи като подарък от него тузарски електромобил „Тесла“ за 140 000 лева, щедрият политик буквално всеки ден сюрпризирал синотичката с дребни доказателства за любовта си – парфюми, маркови дрехи, бижута и разкошни букети с цветя.

[ad id=“225664″]

Преди дни Плевнелиев заведе Деси Банова и в Лондон, където двамата наблюдаваха триумфа на Григор Димитров на финалния мастерс между осемте най-добри тенис ракети в света. Бившият държавен глава се изръсил с 4000 паунда за билети за Гришо и гледал с любимата си победния ход на хасковлията от ВИП местата в залата. Лондонският воаяж на Плевнелиев и Деси Банова е излязъл изключително скъпо на експрезидента, тъй като той наел огромен апартамент в реномирания хотел „Дорчестър“, където нощувките започват от 500 паунда на вечер и достигат до 3000.

Двамата се хранили във високо оценения ресторант към престижния хотел, отличен с две звезди „Мишлен“ издават българи, засекли президента и синоптичката в столицата на Англия. По-късно Певнелиев и Деси Банова бяха засечени на летище „Хийтроу“ в Лондон в очакване на полет на „Бритиш Еъруейз“ за Америка. Това оповести българин, успял да заснеме звездната двойка, възмутен от нахалното пререждане на синоптичката пред гишето за чекиране. Впоследствие самата Деси Банова опроверга информацията, че е тръгнала за Щатите с Плевнелиев, тя обясни, че двамата са отлетели за Атина, а на гишето за американския полет само се информирала за полета до Гърция.

 


image0 (9K)