Поведението и приказките на тоя тип* са абсолютно отрицание на правов ред и правова държава!

„Докато има подозрения за нарушения, «Джи Пи груп» не трябва да участва в проекти с европари. Затова «съм възложил на шефа на АПИ Светослав Глосов, спазвайки закона, да намери форми още днес да ги извади от проектите с европейско или държавно финансиране, съобщи премиерът Борисов пред журналисти по време на посещение в мулдавския манастир „Св. Петка“, съобщава сайтът Мениджър.нюз.

В типичния си болшевишки и авторитарен стил, премиерът Борисов се разпорежда, ама не си дава сметка, че участието на „Джи Пи груп“ в един или друг проект е скрепено с някакви договори, които не могат да бъдат прекратени едностранно и ако бъдат прекратени така, това означава неустойки и други щети за страната, която е прекратила договора.

[ad id=“225664″]

Да не говорим за другите участници в проекта – така наречените подизпълнители, които също ще понесат щети и загуби. Кой ще поеме разходите по тия неустойки, загуби и щети? Премиерът ли? Ще бръкне в собствените си банкови сметки и ще се разплати с ощетените, нали така?

Пюбо Кольовски

Поведението и приказките на тоя тип са абсолютно отрицание на понятията правов ред и правова държава и са демонстрация на неграмотност и убийствено невежество. Не ми се мисли за това, какво ще последва за държавата, когато ощетените я осъдят у нас или в някой международен съд.

Любо Кольовски, Фейсбук

––––

*Борисов


image0 (9K)