Побеснял ревнивец от Столипиново намушка в корема и краката любимата си

Мъж направил опит да убие жената, с която живее на семейни начала е задържан в ареста на РУ-Септември.

В петък следобед в полицейското управление в гр.Септември се получил сигнал за намушкана с нож жена. Пристигналите на мястото екипи установили, че пострадалата е 36-годишната П.Г. от Пловдив. Тя била транспортирана с линейка в МБАЛ-Пазарджик с прободни рани в областта на корема и краката.

В хода на разследването е установено, че П.Г. била при роднини в Септември, когато пристигнал мъжът, с когото живеела на семейни начала. 41-годишният М.М. от Пловдив дошъл в града до къщата на жената, но в изблик на ревност извадил нож и нанесъл няколко удара с него по тялото й. След това той се качил в автомобил и избягал.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември, като са иззети веществени доказателства, в това число и оръжието на престъплението. Със съдействието на полицейски служители от ОДМВР-Пловдив нападателят е установен и задържан на територията на пловдивския квартал „Столипиново“. Той е приведен в ареста на РУ-Септември, а спрямо него се води дознание под наблюдението на прокуратурата.

 


image0 (9K)